Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Oblíbené seriály (8)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Kdo viděl ví a kdo neviděl, tak by vidět měl, aby věděl taky. Zkrátka pokud má někdo rád seriály s kvalitním příběhem, u kterého se Vám nikdy nepovede předpovědět, co se bude dít dál, tak směle do toho... Těch cca 50 hodin watchtimu Vám uplyne jako voda.

Pat a Mat

Pat a Mat (1979)

Pat a Mat je další z mých oblíbených filozofických seriálů, u kterých se vždy velice rád totálně ponořím do děje a užívám si naprostou tvůrčí genialitu, která se na mě valí ze všech možných stran i úhlů. Jako dítě jsem tento seriál měl velice rád, ale teď, když jsem starší a dokážu myslet více komplexněji, tak si uvědomuji, že je tento seriál víc než jen obyčejný seriál pro malé děti. Ve skutečnosti je to jedinečné umělecké dílo, které právoplatně spadá mezi nejlepší československé seriály všech dob.

SpongeBob v kalhotách

SpongeBob v kalhotách (1999)

Good old Spongebob. Nějaký díly má přeci jenom slabší, ale ve většině případů se jedná o ryzí esenci geniality, na kterou se těžko zapomíná. Taktéž se jedná o jeden z mála seriálů, který má lepší český dabing než původní, hlavně díky Janu Maxiánovi, který umí ztvárnit Spongeboba jako snad nikdo na světě.