Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Romantický
  • Komedie
  • Historický
  • Animovaný

Deníček (13)

Scholar Who Walks the Night

Dívka, která celý život žije v převlečení za chlapce se živý jako knihkupec aby tak pomohla své rodině. Jednoho dne se setká se dvěma zajímavými muži, jeden kreslí nemravné obrázky a druhý je záhadným učencem. Jeden po ní chce nalézt zápisky neexistujícího korunního prince z doby před sto dvaceti lety a druhému připomíná chlapce, s kterým si jako malý hrál. Pohádku o upírech jsem si užila, pobavilo mě přenesení viny v posledních dílech ze záporáka na vedlejší postavu. Cukříkový konec mě potěšil (očekávám jej v těchto seriálech)

Fated To Love You

Když se dva ostrované snaží zachránit jedinou svojí továrnu a jejich plán se trochu zvrtne a švagrová jednoho z nich skončí v jiném stavu. Po té co jsem se si zvykla na naprosto otřesný smích hlavního hrdiny, jsem si seriál moc užila. Je to jeden z mála u kterého sem si musela utřít i slzičky. Kouknout znovu? Rozhodně!

Bad Guy

První dorama, kde hlavní roli nemá člověk ale emoce. Sžíravá, nekonečná a ničivá s koncem, který nemá chybu. přesně jako hladina vody po tom, co do ní by hozen kámen, se nakonec ustálí, tak i vše ostatní zapadne na své místo. 

The Heirs

Mí oblíbení herci. Oblíbené popelkovské téma, ale nezískal si mě pro druhé zhlídnutí.

Last Cindeella

Srdíčková romantika se sluníčkovou a temnou stránkou. Kouknout znova: ANO

Personal Taste

Moc hezké o síle nepodložených informací a předsudků

Dream Knights

Krásný nápad. Pokud by se nejednalo o idolový seriál, byl by hodně dobrý.

Master's Sun

Kdo napsal, že drama obsahuje hororovou složku, je větší posera jak já. To je co říci. Hodně vtipný seriál, škoda jen postavy Deus et Machina, rozhodně jde na seznam: Kouknu znova!

Who Are You

Tak u toho dramatu jsem i brečela. Koukat na něj po druhé nebudu, ale rozhodně má hodně vtipný konec

Heartstrings

Drama, kdy mě zaujaly i vedlejší příběhy (rodiče hlavních hrdinů, bubeníka, učitelů). Zatím nenadešel čas, ale zkouknu jej určitě i o druhé.

One Sunny Day

Krásná malebná povídka zkouknutelná jedním dechem. Bez zbytečně vypjatých emocí, spíše jak pozvánka k návštěvě Jeju ostrova.

My Love From Anoter Star

Drama na které se podruhé nepodívám, hodně kolísající kvalita děje. Spíš je chyba, že jsem očekávala ještě jiné rozuzlení, než mi bylo nabídnuto.

Cinderella and Four Knights

Drama, které jsem se s chutí podívala dvakrát. Originality příliš nemá, ale nejspíš herecké výkony mě utvrdily, že je mi blízké.