Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (32)

plakát

O trpaslíku Nosovi (2021) (TV film) 

Dějově to není zlé. Ovšem dekorace, barvy, zvuk a hlavně herci opravdu velmi nepříjemní. Vůbec to celé dohromady nesedí. Asi si to nikdo podruhé už nepustí. Není důvod, když existuje takové množství kvalitních pohádek.

plakát

Volha - FOXTERIÉRY (2023) (epizoda) 

Ani Vyprávěj, ani Chalupáři....prostě jedno velké NIC zatím.

plakát

Zlatá labuť - Epizoda 6 (2023) (epizoda) 

Kdyby celé dílo mělo 2-3 díly, dobrá. Takto dlouhé, natahované, jak nudle v polívce. Žádné nové zvratové děje, čím dál víc to směřuje čelem k Ulici. Vlastně v téhle kvalitě by to mohl být, jako kdekterý nekonečný seriál. Také se tam za ten díl vlastně nic nestane. Už je to zralé na ručník a odpískání konce.

plakát

Docent - Lesní vražda (2023) (epizoda) 

První díl má zatím  ne úplně nezajímavý rozjezd,  trošku detektivka, trošku parodie, obě polohy se střídají. Zvrhnout se to může na obě strany. Může z toho být docela nuda, když nitka příběhu nevystačí na 3 dlouhé díly a parodie omrzí. Nebo to dostane další grády a budeme netrpělivě čekat na závěrečný díl.

plakát

Zlatá labuť - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Zatím neúspěšná snaha Novy dorovnat úspěch První republiky. Vše horší. Herci, scénář i hudba. Můžeme jen doufat, že tvůrci nepochopili, že na začátku je to potřeba napálit tak, aby si to divák pustil znovu. A že se to ještě rozjede a nebude z toho jen seriál, který předchází prvním dílům Ulice a že postavy jsou vlastně předkové- dědečkové, babičky, otcové a matky Vilmy Niklové, Bédy, Jordánů a Farských. Ostatně  zpívající předek Vojtka, je toho důkazem. Svému potomkovi z Ulice je fakt podobný :)). Ostatně možná to byl přímo záměr. Pustím si další díl, budu tipovat kdo, ke komu patří, čí je předek a v co se přemění Zlatá labuť. Jestli v krámek, v  Coolnu, nebo snad  v bistro U babičky? :))

plakát

Já, pomsta (2016) 

Může mi někdo vysvětlit, proč Travoltu, kterému bylo v době natáčení 62 let, napajcovali tunami makeupu, navlíkli mu na hlavu paruku, která vypadala přirozeně jako milouš zemanů v  tom dětském nafukovacím člunu? Vypadalo to jako kdyby 85-letého dědka maskéři omladili o "hezkých" 6 měsíců. Jinak v popisu by mělo být spíše napsáno, že to je přeci jen trochu crazy komedie.

plakát

Láska hory přenáší (2022) odpad!

Ani jednou film nevyvolal úsměv, natož smích. Žádný smích, žádná hvězda. Lambora přirozený, jako lední medvěd v červenci na Václaváku. V Česku neobvyklé časové smyčky, ale ani ty film nezachrání. Dost špatný zvuk, občas jsem Slovákům nerozumněl a to jsem zažil od dětství společný stát. Mladší ročníky budou muset mít tlumočníka. Půl hvězdy možná max za výkon Lenky Krobotové. Šanci by to možná mělo, kdyby to bylo divadelní představení, se skutečným režisérem, s opravdovými hereckými výkony a s minimálně půlkou přepsaného scénáře. Pak by hlediště nezelo prázdnotou, ale v každé řadě by pár diváků bylo. Prostě film, na který si už v životě nevzpomenete.

plakát

Vyšinutý (2020) 

Velké překvapení, že Raslík šel do takové hovadiny. Jestli bude takhle pokračovat, můžou si zahrát spolu s tím vypatlancem Segalem. Postavu už mají podobnou. Ten točí už jen samé hnoje. Jinak o americký policii toho moc nevím. Nějakou představu si o ní můžu dělat jen díky Edimu a jeho Policajtovi z Beverly Hills. nebo filmu Pevnost Apačů v Bronxu. Až nyní jsem se dozvěděl, že i když jim člověk volá celý den a prosí je o pomoc,, oni jsou nedostupní, nebo nemají čas stíhat skoro masového vraha, protože řeší havárku na dálnici. :) Takže už tradičně si musí oběť pomoc sama a vrahovi v závěru udělat tracheostomii oka. A jak tam tak vidím ležet jednookýho Crowa, chce se mi volat " ty vole kámo, že ses na tu americkou ženskou nevykašlal"  Místo toho, abys tady ležel v kaluži krve, mohl ses válet dál v Provence, koukat pod sukni tý krásný francouzce a dál si pěstovat víno na vinici po strejdovi.