Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Little Voice (2020) (seriál) 

Tak tenhle seriál mě úplně pohltil svoji dechberoucí hudbou a zpěvem ale nejen tím. Ale i tím příběhem Bessy a Louieho a ostatních. Konečně něco co není tak komerčního. Jsem rád, že jsem na tenhle skvost narazil na Apple TV. Děkuji moc, že jste to natočili.

plakát

Little Voice - Zpívám to, co nemůžu říct (2020) (epizoda) 

Vůbec jsem nečekal že máma dá Louiemu facku, to bylo fakt hnusný, ale pak se to začalo dobře vyvíjet. A to vystoupení Bess se Samuelem bylo něco ! Nečekal jsem, že se ti dva políbí. A ke konci mě dostali ti Louieho spolubydlící, to bylo prostě famózní, miluju ten seriál, doufám, že vyjde druhá série.

plakát

Little Voice - Moře změn (2020) (epizoda) 

Dost mě zarazilo a překvapilo, že se tam objevila Bessina a Louieho máma, jako co si to dovoluje zmizet a pak se z čista jasna objevit.

plakát

Little Voice - Světlo pro duchy (2020) (epizoda) 

Dost mě mrzelo, že nikdo Bess nenabídl spolupráci. Zasloužila by si to a Louieho je mi někdy líto jak se k němu chová ten spolubydlící.

plakát

Little Voice - Řekni jí to (2020) (epizoda) 

Bess zažívala chmurné období což bylo velmi smutné. Tak snad se s Ethanem dají dohromady, doufám v tom.

plakát

Little Voice - Drahá naději (2020) (epizoda) 

Líbilo se mi jak Bess s Louiem tancovala a zpívala, taková chvilka s bratrem se mi jednoznačně líbila, víc takových chvilek !

plakát

Little Voice - Láska bolí (2020) (epizoda) 

Úplně jsem se vžil do toho nahrávání jak Bess zpívala, bylo to fabulózní. Nechám se vést jejím zpěvem, protože je kouzelný a také velmi sympatický.

plakát

Little Voice - Quick, Quick Slow (2020) (epizoda) 

Směle jsem sledoval natáčení videoklipu a náhodou musím říct, že se mi to hrozně moc líbilo !

plakát

Little Voice - Přežiju (2020) (epizoda) 

Svým zpěvem mně Bess okouzlila, až jsem se divil. Cítil jsem ladný zpěv lahodící mému srdci až mě to dojalo. Jak je to perfektně zpracované.

plakát

Little Voice - Nevím (2020) (epizoda) 

Fenomenální zážitek, doufám, že to bude takhle dál pokračovat. Chci se toho víc nabažit a hlavně těch písní, úplně se v nich rozplývám.