Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (24)

plakát

Jan Žižka (2022) 

Na Zizku jsem se tesil, doufal jsem ze to bude neco jako český Robkin Hood, nebo ze to bude alespon trochu historicky presne z doby kterou zname, ale nic z toho. Je to jen další Jaklovo chaboduchy vyplod,co si Jakl vycucal z prstu. Ty prachy co to stalo meli dat na neco uzitecnejsiho a ne tomudle patlalovi bez talentu, co neumi natočit jediny poradny film. Kamerami s parkinsnem, zvuk jak z cinskyho autoradia. Dejove to ma s zizkou spolecny jen jmena a pinicku a Zvikov.

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) odpad!

Toporné šavlování rukama a drsné pózy jak Franta když se vrací po 12ti pivech z hospody a hledá klíče od bytu, obohacené o červený a zelený prskavky, aby to jako bylo efektní. Možná to mělo i nějaký stupidní příběh, ale ten se v efektech ztratil. V nesmyslném přeskakování z místa na místo jsem se tak nudil až jsem dokonce usnul a to se mi ještě nestalo. V nejlepším měl Marvel s hrdinskými filmy přestat, ale na to už je pozdě.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Po dlouhe dobe výborná česká komedie, ktera nema moc hluchych mist (mozna jediná). Cekal jsem ze to nejlepsi bude v traileru a film jen doplni omáčku okolo, ale ne, je to nabite, vtipnými scénami a legendárními hláškami. Je to film co si klidně pustím i vícekrát. Velkej respekt Štáfkovi.

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Serial o par americkejch pravnicich, ve kterem se autori snazi poukazat na to, ze ne vsichni amici jsou tupci. Ale kdyz se povzneseme nad hloupy humor a nudnou zapletku, zůstanou jen tupe radoby pravnicke kecy, ktere me opravdu neberou. Nekdo se mozna pozastavi nad cizimi slovy kterym nerozumi, aby mohl machtovat pred kamarady, ale za vic ten serial nestojí. Krome vyuky arogantniho chovani pro nactilete a přehlídky značkových obleku serial mnoho nenabízí.

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Po přečtení knihy jsem se na film moc těšil, protože jsem ji přečetl na jeden zátah, což se mi ještě nestalo. Film je dobrý, ale je skoda, ze se moc dbalo na to aby nebyl moc dlouhý, aby presne zapadal do soucasneho trendu (romantickych) komedii. Tim samozřejmě trpi kvalita, probarveni postav. Nektere fakt dobre sceny na ktere jsem se moc tesil se do filmu proste nevesly, coz je velika skoda a film tim hodne trpi. Vybrani herci byli sice dobri, ale asi bych jim protocil role, protoze takto to k nim moc nepasovalo.

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) odpad!

Hloupější a ošklivější film jsem ještě neviděl, ty 2,5hodiny mi už nikdo nevrátí. Ač mám Gal Galdot v oblibě ale tady herecky naprosto propadla, stejně jako všichni ostatní. Trapné triky a mizerné vizuální efekty.

plakát

Můj přítel robot (2020) odpad!

Nečekal jsem nic hlubokomyslného, ale takto hloupý příběh, se špatnými herci jsem ještě neviděl.

plakát

Přes prsty (2019) 

Velmi příjemný film, místy i vtipný, navíc inspirovaný skutečným příběhem. Snad jen zprvu nesympatická Petra Hřebíčková (i když ji mam jinak v oblibě), s odstupem času si říkám že to zahrála dobře. Jirka Langmajer to prostě umí. Někteří recenzenti by se měli nad sebou trochu zamyslet, protože toto není vůbec špatný film a češi asi jako jedni z mála umí točit romantické komedie. Co ale neumíme je ZVUK asi je půl národa hluchá a ta druhá neumí mluvit, protože všechny filmy co jsem za poslední tři roky viděl jsou zvukové otřesné. Na jedné straně hlasitá hudba že vám padají skleničky z polic a na straně druhé zahuhlané hlasy herců ještě překryté zvuky okolí.

plakát

Ad Astra (2019) 

Zpočátku film vypadala jako velkolepé sci-fi se supr zápletkou a skvělým vizuálem, ale asi v polovině filmu příběhu došel dech a filmařů finance, protože pak to vypadá jak béčkové schi-fi z devatesátek. Celkový dojem z filmu je velmi špatný.

plakát

Poslední semestr (2018) 

Hořká komedie o smutném konci jednoho profesora, výborný herecký výkon v podání Johnnyho měl velmi mile překvapil.