Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (34)

plakát

Let’s Dance: Revolution (2012) 

Snad první step up, kde nejde o romanci ale pravdu o tanec. Scéna v bance a muzeu bezkonkurenčně nejlepší.

plakát

Zmizení (2013) 

Přílišná očekávání proměnli tento smímek v největší zklamání za poslední dekádu. Filmů o zmizení sem už viděla dost a zatím žádnej nebyl tak hrozně udělanej, jako tohle "veledílo". Předvídatelné scény, neustálý déšť pro navození amosféry, která byla po celou dobu tak umělá, že by tomu neuvěřilo snad ani dítě. Naprosto patvarní twist v závěru filmu, který aby snímku pomohl, jej spíš pohřbil hluboko pod zamrzlou zem. Naprosto promarněný dvě a půl hodiny. Pokud se nudíte už na začátku, taxe to na konci opravdu nezlepší a vy budete stejně naštvaní jako já, že za těch 150 minut ste mohli dělat něco víc užitečného.

plakát

Sněhurka (2012) 

I kýč se musí umět, a proto jako velký fanda Tima Burtona jsem trpěla celých 106 minut. Podle traileru se film jeví jako originální a vtipné zpracování klasického příběhu. Omyl je ale pravdou. Postavy jsou jak z jiné planety, konkrétně sněhurka působí, že je stále na Cracku. Celkové vykreslení scény, jak kdyby z oka vypadlo Alence v říši divů. Dost ale přirovnání, když tohle všechno pominu, tak ani samotné zpracování příběhu spolu s dialogy mě vůbec nenadchlo, nemluvě o hudbě. Sečteno podtrženo s těžkým srdcem uděluji 1 hvězdičku za Julii. Ta jako jediná vypadala a i herecky působila, že nějakým způsoběm ví, kam se celá tahle přehnaně růžová a zalepená vata ubírá

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Temný rytíř by už neměl nikdy vstát. Nikdy. Chápu je převelice těžké překonat sám sebe ale pokud na to nemáte, tak radši jděte od toho než aby vzniklo něco takového. Tento Batman je totiž ukecaný, chvílemi až nudný jak soap opera a velice předvídatelný. Kde je ten Batman nad kterým jsem jásala a s otevřenou hubičkou ani nedutala až do konce filmu? Pravděpodobně si odpovím sama, že leží někde v temných lovištích.

plakát

Love and Dance (2009) 

konečně taneční film který dokazuje, že né všechny taneční filmy musí být pouze o hip hopu a jeho odnožích

plakát

Hranaři (2011) 

Příkladná ukázka toho, jak se dá zrmvit dobrý námět bandou (j)elitních rádoby herců. nemluvě o dialogu a chaotickém ději.

plakát

Life Is Short (2006) 

překvapivé kolik se toho dá stihnout během 10 minut

plakát

Nevěsta pro Paddyho (1999) (TV film) 

skvělá ukázka toho, jak se dá zmrvit neokoukaný námět na pohádku

plakát

Voda pro slony (2011) 

Ve své podstatě se ničím neliší od ostatních dobovek. Divácké oko potěší nejen hezoun Pattison, který už v Nezapomeň nn mě dokázal, že překročil teen hranici twilight, ale i překrásný slon, který miluje whisky. Jinak je to ale neslané nemastné a filmový svět může bez tohoto díla klidně dýchat.

plakát

Láska bolí (2011) (seriál) 

perfektně vyvážený seriál ze života mužů i žen okořenění humorem, sexem a celkovým životem.