Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Poslední recenze (3)

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Co tohle sakra bylo?! Po skončení filmu jsem měla pocit, jako když jsem si spletla sál. Na tohle pokračování jsem se hodně těšila, ale hodně mě to zklamalo. Dějová linka téměř žádná a to je pak nahrazeno velkými "vtipy" které mají zachránit celý film. Nic moc...Thor, který to "strašně vtipně všechno zabíjí", blbka co je rádoby bojovnice, která se uchýlila až na konec galaxie, aby se tak do smrti ožírala a to nejhorsí provedení Hulka co jde. Na druhou stranu Hela byla super a Loki jako vždy nezklamal a má zase můj velký obdiv. Na začátku jsem nepochopila proč se tam obevil doktor strange, to bylo úplně vadný a nemělo to žádný smysl. Ve filmu bylo jen pár epických scén, kvůli kterým jsem dala tři hvězdy a jednou z nich bylo to, jak na konci Thor s Lokim bojovali spolu a potom na lodi přišel Loki za Thorem a Thor řekl: ,,Obejmul bych tě kdybys tady opravdu byl," hodil po něm kámen a Loki ten kámen chytil a řekl: ,,Já tady jsem." To bylo úplně mega epický a strašně mě to zasáhlo. Pře to přezevšechno se těším na další díl a v naději doufám na něco lepšího.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Film zaručeně předčil minulý díl (to bude asi jiným režisérem). Mělo to všechno co má správný scifi film tohohle formátu mít: akci, epic scény, nějaké to poslání divákům a když už je tohohle všeho moc, tak to proložit nějakým humorem. Za mě mega povedené a originální více propletených hlavních linií, divák si tak může vybrat, co je pro něj hlavní linie filmu, ať to jak Poe zachraňuje zbytky Odboje, nebo to jak Finn s Rose (či jak se jmenuje) odvádějí pozornost, nebo vzájemné propojení Bena a Rey (což přijde zajímavé mně). Přijde mi zajímavé udělat jako hlavní zápornou postavu někoho, kdo chce být mega zlý, ale psychicky na to nemá (to už bylo vidět na to, jak nedokázal zničit můstek, na kterém byla jeho matka). Úplně nej byly scény, kde spolu Ben a Rey telepaticky komunikovali. A pak to jak byl Ben nejdřív zlý, pak to na půl hodiny vypadalo, že už se možná přidá k dobru (nejvíc jak spolu Ben a Rey bojovali proti Snokovi a jeho guardům) a bum, je z něho zase hajzl. Zajímá mě, jak se to bude vyvíjet v dalším díle...podle mě skončí oba na stejné straně, ať už na temné nebo na světlé, protože jsou si až moc podobní. Takže hodně zdaru do příštího dílu, dávám ve vás všechny naděje a čekáme na to. :-)

plakát

Nerve: Hra o život (2016) 

Absolutně super film, kde mě ani neštve hlavní postava (jak je to u většiny filmů). Miluju postavu Iana, protože Dave Franco je jedním z mých nejoblíbenějších herců. Skvěle do vystihuje to, kam budoucnost sociálních sítí nejspíš spěje. Herecké výkony super, hudba skvělá a parádní ještě tisíckrát nenastavovaná zápletka. Za mě prostě 5 hvězd.

Poslední hodnocení (204)

Prolhané krásky (2010) (seriál)

14.02.2018

Thor: Ragnarok (2017)

25.12.2017

Star Wars: Poslední z Jediů (2017)

25.12.2017

Riverdale (2017) (seriál)

26.10.2017

Sword Art Online - Season 2 (2014) (série) (S02)

10.10.2017

Šingeki no kjodžin (2013) (seriál)

10.10.2017

Dánská dívka (2015)

10.10.2017

Smrt ve tmě (2016)

10.10.2017

Captain America: Občanská válka (2016)

10.10.2017

Reklama