Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Krimi
  • Akční

Recenze (9)

plakát

Away (2020) (seriál) 

Spoiler!!! Mám rád scifi, fakt strašně. Ale když je po x dnech letu v pozadí Měsíc ve velikosti odpovídající výšce 100km nad povrchem a podobné nesmysly, nebo že nechají letět kompletně rozhádanou posádku...fakt špatný. A opravdu je nutný do každého seriálu cpát LGBTKHKGFDDD? 3 díly a dost.

plakát

Továrna na lži aneb Fake news z Ruska (2018) (TV film) odpad!

Tak tohle byl pro mě šok. A na veřejnoprávní ČT2. Připomnělo mi to seriály o UFO, kde je jakákoliv domněnka vydávána za důkaz. Jsem velice citlivý na jakoukoliv manipulaci, a tohle mi úplně rozblikalo kontrolku. A když jsme u trolích farem, 70%?

plakát

Dabing Street - Poslední dabing (2018) (epizoda) 

Tož já nevím. Bartoška na pohřbu...už dlouho se mi nestalo že bych se smíchy rozkašlal. Stejně tak sociopatický p. Krobot a vidle v autě. Ostatní díly nahoru, dolů, nahoru, dolů, dolů a dolů. Seriál byl uvedený jako komedie takže jsem komedii čekal ale bohužel. A u posledního dílu jsem očekával nějakou bombu ale místo toho přišly závěrečné titulky.

plakát

Grim & Evil (2001) (seriál) 

Boží, sledoval jsem to na Cartoon Network..teď znovu na jiném zdroji a prostě no....boží:-) Jeden ze seriálů které jsou na kanálech pro děti aby si je užili i rodiče.

plakát

Labyrint - Série 2 (2017) (série) 

---může obsahovat spoiler--- Jako....já jsem si teď musel pustit poslední 4 díly v kuse abych se zorientoval v postavách. Po pátém dílu dalších asi 6 postav přibylo. Ono to ve finále může do sebe krásně zapadnout, ale doprde1 mám si jako pořídit stejnou tabuli jako v seriálu, dávat si tam fotky a malovat pavouka? Doprde2 opravte mě ale teď jsem googlil "most expensive men's briefcase"...nejdražší kufřík z krokodýla co jsem našel byl za cca 8000 USD. Doprde3 Vilhelmová v roli policajtky néééééé ten způsob jakým drží zbraň a pohybuje se při zásahu by celou jednotku přinutil odhodit výzbroj a prchat z dosahu. Doprde4 co ta vražda přes dveře....se těším na vysvětlení. Nejsympatičtější se mi jeví Zuzana Kajnarová, ale to je můj subjektivní názor poté co jsem se jí jednou podíval v reálu do očí a má je tak modré že by to ani photoshop nezvládl...pokud si to přečte tak můj telefon je 777........:-)

plakát

Prometheus (2012) 

Jsem to nepochopil....:-)

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

Čtyři hvězdy za seriál a jednu hvězdu navíc za toho božího patologa.

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Od osmé serie dětem nepřístupné:-)

plakát

Temný Kraj (2017) (seriál) odpad!

Jeden měsíc hodnocení filmů, test znalostí..prošel jsem i když nevím jestli 8/10 nebo lépe...a to vše jenom kvůli tomu abych mohl komentovat tento seriál. Totiž miluju detektivky. Těšil jsem se na tento seriál, protože seriové vraždy úchyláci atd. ALE...už od první zmínky o smrtelné nevyléčitelné neoperovatelné nechemoterapeutovatelné neozařovatelné nemoci hlavního hrdiny si myslím že bude hepáč. Přehrávající nebo nehrající herci (Vaculík ale celkem v poho). Absolutně nelogické chování postav. Příběh nedává smysl. Řešení vztahů na úkor pátrání. Vraha buď uhodnete hned jak se objeví, nebo naopak až se na něj ukáže protože k němu nevede žádná logická linka. Ten namyšlený idiotský detektiv. Zbytečná postava toho jelita co sbírá strašidelné příběhy. Anarchie na stanici...proboha jsem velitelka, nechám si kakat na hlavu? Studénková se strašným přízvukem...uf končím, na první příspěvek stačí. A pokud jsem si všimnul tak už se to nevysílá v primetimu? PS: Abych pravdu řekl, výměny psa jsem si všiml až po čtení komentářů...není ti nějaký veterinář který by to potvrdil/vyvrátil? JP 26/02/17 Chtěl jsem dát po minulém dílu jednu hvězdu ale po scénách s Morávkovou je to do mínusu. Tohle už s detektivkou nemá vůbec nic společného. 11/04/17 Poslední 3 díly jsem už neviděl, protože jsem neviděl důvod proč na to koukat.