Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (833)

plakát

Bláznivý Petříček (1965) 

Máš kameru, někdo ti ji zaplatil, máš herce, ditto, něco glosuješ, trochu pábíš, někdo ti to zaplatil, poněvadž se občas trefíš. Ale jako film? Velká nuda, která, pozor, byla inspirací pro mnohem lepší filmy.

plakát

Všechno bude (2018) 

Tohle se dá dokoukat? Kdo to dal, tomu tleskám.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Scéna s vlakem? To je i Adéla Nevečeřalová lepší. A Gumídek jede jede na motocyklu, ale helmu si nevezme, patrně by mu slisovala ksicht. A spousta krásných žen, a ani špetka humoru. Zabalte tu vypelichanou  atrakci.

plakát

Godless (2017) (seriál) 

Nejsem fanda, ale Daniels má konečně chlapáckou roli. Sluší mu.

plakát

Zbožňovaný (2021) 

Kolečko bez Bajgara a Prušinovského je kolečko hranaté, čtvereček.

plakát

Ferrari (2023) 

Asi nejvíc bodů za ten zvuk, obraz občas působil uměle. Drama Enza a dvou žen slušné a pochopitelné, spojení s Fiatem přes koupeného novináře vtipné. Brutální nehody naštěstí jen dvě. Brutálním autům bych dal větší prostor, ta se neokoukají. Cena za úspěch bývala krvavá a mnohdy ještě je.

plakát

Zkouška umění (2022) 

Nedá se to učit a už vůbec naučit. Naučit se dá technika kresby, malby, plastiky a sochy. Všechno ostatní je blbost hrající si na umění. Podobné jako s literaturou. Opravdové psaní se taky nedá naučit. Prostě to ve vás je, anebo není.

plakát

Oběť (2022) 

Multiklinč.

plakát

Velká premiéra (2022) 

Prima, Pavel Šimčík hlavní role. Ale ten scénář neměl vzít. Není to sdělné a snad to pochopí lidi od divadla, ale filmy se netočí jen pro lidi od divadla.