Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (316)

plakát

Benga v záloze (2010) 

Vyborne, vtipne dialogy , spousta absurdnich scen, Will Ferrrel, Wahlberg me dokazal rozesmat, Michael Keaton je ryzi komik , dobre herecke obsazeni! Blbina, ktera pobavi! A nezapomente.... Pimps don't cry... ! :)

plakát

Flanderský lev (1985) (seriál) 

Do ted mam po letech v hlave zivy pohled na praci "Leru skrtice" , vesiciho se na obesence, lamajic jim vaz! Na svou dobu slusny serial, i kdyz ....zajimal by me ted po letech ,pokud na nej nekde narazim.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Tak pozor! :) Nepamatuji se, kdy me nejaky serial takhle prikoval bedne.Po ctvrte serii ktera byla o nervy, uz hlasam naplno, ze Dexter je pecka a tusim, ze po konci pate serie mi bude chybet. Nepamatuji si , ze jsem nekdy volal ostatnim s dotazem " videls to?!!" a rozebiral kazdy dil , co se mi libilo, kdo me tam stval a jak asi to bude dal. Zacalo to tak , ze jsem pustil prvni dil (vyborne natoceny-seznami vas se vsim a v druhem jste uz naplno v deji) a podlehnul. Dej, prostredi, humor a jednotlive postavy Batisty, Masuky, Doakese , pak Lila ...... sakra , to stoji za to!!!

plakát

Zlí hoši (1983) 

Dalsi z ranych filmovych roli Seana Penna, kterou dokaze presvedcit! Uz tehdy byla patrna jeho herecka vyjimecnost a po neprehlednutelnych rolich v Taps a Ridgemontu pokracuje stejne dobre v Bad Boys. Tento film mi chybel do me "Pennovske" filmografie dlouho a mohu rici , ze rozhodne nezklamal!

plakát

Horor v Manile (2008) (TV film) 

Dalsi skvely a pro me zajimavy dokument z historie svetoveho boxu, ktery me moc potesil. Skoda jen, jak uz to zde nekdo napsal, ze sam Ali nemuze prispet " svoji troskou do mlyna " .

plakát

Muhammad Ali: Tváří v tvář (2009) 

Pro me poutavy a uprimny dokument z prostredi ktere mam rad. Videt a slyset vsechny ty charismaticke postavy, ktere se nesmazatelne zapsaly do dejin boxu, bylo uzasne. Jeden z nejlepsich boxerskych dokumentu ( a nejen o Alim, byt zde jde o neho nejvic), jednoznacne!

plakát

Nevítaní (2009) 

Dokument, na ktery jsem nahodou prepnul behem jeho prvnich deseti minut a u ktereho jsem se uz neodtrhnul az do jeho konce. Silne, obdivuhodne,odzbrojujici...

plakát

Robin Hood (2010) 

And So Legend Begins.... Myslim ,ze je uspesne zadelano na dalsi dil, do ktereho vkladam vetsi nadeje a ocekavani. Jinak, zajimave zpracovani, pribeh neni opredeny mystikou. Postradal jsem ale vice akce,coz mela asi vynahradit scena vylodeni Francouzu, ktera mi spis pripominala vylodeni spojeneckych vojsk za druhe svetove valky na Omaha Beach :)

plakát

Volba zbraní (1981) 

Vynikajici francouzska kriminalka / pokolikate jen si rikam, ze jsou v tom nejlepsi?! / ,citliva rezie nestastneho pribehu a dokonale uveritelne, prirozene herectvi! 100% Montand , krasa Deneuve je neuveritelna , charisma a osobnost Depardiera obrovska! Mily herecky start Gerarda Lanvina do velkeho filmu.

plakát

Vražedná stěna (2008) 

Pokud bych mel nekomu doporucit film s horolezeckou tematikou, byl by to Nordwand / a jeste Touching the Void /. Nordwand drzel mou pozornost a napeti, ktere stupnoval az do konce.Kdyz vezmu v potaz dobu,moznosti, kvalitu vybaveni -vahu....mohu jen s obdivem a uctou pred horolezci z tricatych let tise smeknout! Silny pribeh a mimoradne kvalitni film! // Coz Nemci zejmena posledni dobou umi :) //