Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (316)

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Opravdu vyjimecne obcas neco nedokoukam. Bohuzel, tohle byl ten pripad. Ztrata casu. A mohlo to byt tak hezke odpoledne... :(

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Velke prekvapeni! Neskutecny narez, temer horrorove prostredi, skvela choreografie a napad! Misto vzniku - Indonesie , to jen zvysuje me sympatie. *****.

plakát

Dva muži ve městě (1973) 

Neskutecne silna podivana! Jako cloveka zvykleho na ruzna dramata, krvaky a drsne akce ve filmu, me tenhle film zarazil do kresla a po posledni scene s Ginem - ktera je neskutecne silna a syrova , kde se nemluvi a narustaji emoce...zustal sedet s otevrenou pusou a na nahlas si do ticha vydech "ty vole, oni ho fakt..." . Krasne vypraveny pribeh , strasna scenerie po spadnuti opony - jako nebe, ale peklo ve skutecnosti a dokonale odporny a slizky policejni inspektor.

plakát

Den cvoka (2002) 

Vyborna komedie , kdy vam dojde , ze v nekterych situacich se divate sami na sebe :)

plakát

Kořist (1971) 

Bebel byl proste sekac a pro me je jim porad! Typicky film a role jemu usita na telo.Diky!

plakát

Nikomu to neříkej (2006) 

Trpelivost a pozornost - dve veci bez kterych si film neuzijete. Caneta zacinam obdivovat. I pres odsouzeni filmu nekolika mymi zdejsimi oblibenci, smekam klobouk a povazuju film za "majstrstik"!

plakát

Poslední adresa (1970) 

Obdivuji tehdejsi herce s velkym H , peclivou filmarinu a take hudbu, ktera je tady brilantni. Nechci opisovat , Enspigl a Pohrobek maji presne sedici komentare.

plakát

Jak řeknete, pane (2002) 

Zajimavy to snimek! Komedie... no, komedie.. po celkem dramatickem konci se mi to jevilo spis jako drama plne vtipnych a uchylnych skecu. Tanec v kostymech zajice, klokana , karkulky a buhvi co mel byt ten posledni, je jen jeden z nich :) Diane je NESKUTECNE nadherna zenska a i kdyby byl film o stupen horsi, kvuli ni by stejne stal za to.Canet si to u divaku dobre pojistil :)

plakát

Tady to musí být (2011) 

Prijemne smutne , trochu depresivni , spetku optimisticke a misty i vtipne. K tomu dobra hudba. Film je plny nepodstatnych postav, vubec ne nezajimavych / stopujici indian, majitel pickupu, tatter, muz co vymyslel kolecka na kufry.../ , ktere prijemne doplnuji dej. Esesmanuv monolog ke konci filmu, ma silu, ze v kine uslysite spadnout spendlik. A nakonec Sean Penn... Diky nemu zvedam ze ctyr na pet hvezd. Je kouzelny! Hlavne ten jeho lehky,ironicky tichy smich a sarkazmus :) Kdyz se na konci filmu objevi ostrihany a v "normalnich satech" , prichazejici z dalky ulice, vypada jako Sean Penn. Zdanlive.. nez ho kamera zabere z blizka. Tam je to videt , ze i bez makeupu, rtenky a paruky je to stale Chayenne! Filmu by slusela nominace na Oscara.

plakát

Povinnost a čest (2012) odpad!

U.S. Navy Seals - by meli delat dal to co umi dobre a nezkouset natacet filmy, nebo v nich proboha dokonce hrat! Tady jsem slapnul vedle.Strasna sra...!