Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Thriller

Recenze (374)

plakát

Winterbeast (1991) 

Winterbeast je ultra amatérská záležitost vyprávějící o jedné dávné indiánské legendě, která zabije každého kdo naruší její teritorium a dost možná zamorduje i mnoho hororových fanoušků, kteří zatouží alespoň po trošce odlehčené zábavy, protože tady ji zcela jistě nenajdou. Tvůrci sice využili každého nikláku, aby mohl film spatřit světlo světa, nicméně na výsledku se to nijak viditelně nepodepsalo. Nemá tedy ani moc cenu rozebírat kvalitu, herecký um, trikovou stránku nebo cokoliv jiného, protože s devadesátými léty(možná ani s padesátými) to skutečně nekoresponduje ani vteřinou. Nezáživné, chaotické a tak trošku i hloupoučké. Jako divadelní představení zkrácené do čtyřiceti minut, tam už bych možná o lepším hodnocení začal i přemýšlet.

plakát

Bloodlust Zombies (2011) odpad!

Alexis už zřejmě unavuje, že její tělestné otvory mají podobnou návštěvnost jako řecké demonstrace proti státnímu rozpočtu a tak se nám holka pokouší dokázat, že v ní dříme alespoň kousek toho hereckého nadání. Upřímně? Ani hovno. Já doufal v zábavně ujetý hybrid jakým byl kupříkladu Zombie Strippers, kde si střihla hlavní roli kolegyně z branže Jenna Jameson, ale bohužel. Tohle je skutečně jen tupá debilita, kde filmového není lautr nic. Má rada zní, zakomponujte tam to porno a pak to bude zcela jistě šlágr:)

plakát

The Shrine (2010) 

Osvěžující kousek, který je ale svým způsobem odfláknutý až hamba. Premisa o zlu ukrývající se v lesích polské vesničky, nadmíru potěšila a nutno říci, že nezklamala. Bohužel achilovkou bylo místy laxní zpracování a hlavně absence té správné, hutné hororové atmosféry, čímž autoři snímek degradovali o několik stupínků.

plakát

La Meute (2010) 

Inkonzistentní maglajs, který se ve snaze o jakousi inovaci či zpestření, zformoval do sakra podivné formy, navíc absolutně nestravitelné. Pro příště bych radil zůstat při zemi a neflákat do kupy každou kravinu, byť se to v daný okamžik může jevit i jako dobrý nápad.

plakát

Ledová smrt III (2010) 

Nezlobte se na mě, ale tohle je nuda k posrání. Bez těch severských přírodních krás a faktu, že se jedná o pokračování dvou úspěšných filmů, tu nevidím absolutně žádný důvod k aplausu či ovacím. Atmosféra, napětí a jistkra předešlých kousků naprosto zmizela. Jak se říká, v nejlepším je třeba přestat. No a zde to platí dvojnásob.

plakát

Uninvited (1993) 

Na můj vkus až přehnané koketování s existencí dobra a zla, korelováno s neodmyslitelně zlatým chtíčem a mamonem, jehož následky v uzavřeném kruhu několika odlišných charakterů snad netřeba uvádět. Hororové atributy stlačeny na minimum, navíc fungující jen jako dramatický doplněk. Tady snad ani žádný horor v pravém slova smyslu nebyl v plánu. No a pokud přeci, tak je to přešlap jako prase.

plakát

Město duchů (1988) 

Ghost town je zábavou prošpikovaný snímek, který si nedělá žádné starosti ani z profláknutých klišé, ba naopak je strhává ve svůj prospěch a perfektně baví. Panic v branži Richard Governor na to šel pěkně od lesa, nedělal si žádný vrásky a asi mu i docvaklo, že to zas až taková věda nebude. Chutná žánrová omáčka spolu s výtečnou atmosférou vyprahlého městečka duchů, hordou špinavých psanců, čeného humoru a vůní střelného prachu chutnala vážně skvěle. Tohle já můžu, takže palec nahoru.

plakát

Aberration (1997) 

Tak nevím zda se mám smát nebo brečet, protože Aberration zpočátku splňoval všechny atributy dobrého a co víc, velmi lákavě atmosférického kousku, aby se poté proměnil v nesmyslný céčkový brak se zmutovaným živočišným druhem, kterého ponechám v tajnosti, abych náhodou neošidil případného zájemce o nějaký ten filmový zážitek. Právem zapomenutý štěk, kterému nepomohla ani (tenkrát) roztomilá Pamela Gidley.

plakát

Doom Asylum (1987) 

Doom Asylum je sice perfektně odvedená práce co se masek a gore efektů týče, lokace zchátralé nemocnice nemohla být snad ani lepší, ale ta banda retardovaných neherců pod taktovkou zcela impotentního vedení bohužel dokurvila co se jen dalo a za to by zasloužili facek jak kvítí. Výsledkem je pak nechtěná parodie u které děláte všechno možné, jen se nebavíte a bohužel ani nesmějete.