Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Thriller

Recenze (374)

plakát

Brutal Relax (2010) 

Neskutečná krátkometrážní bomba se supertonážním kocourem v hlavní roli, který tak jednoznačně získává první místo sympaťáka a zombie bijce roku 2010!!!

plakát

Damned by Dawn (2009) 

Hrubě nezvládnuté, umělé a špatné, asi jako hračky z číny. A ta neustále křičící kreatura mi lezla krkem víc, než uječená Bartošová se svým Heja Heja. Ruce pryč.

plakát

Lidská stonožka (2009) 

Film doplatil především na tragickou realizaci. Nápad je fajn, to musím uznat, ale zbytek? Tragédie. Urputná snaha udělat něco extra nabrala přesně opačný směr a snímek se tak nechtěně zformoval do podivné grotesky, ze které už ovšem nebyla cesta ven. Na jeden zátah jsem to prostě nedal. Dobrou náhradou mi byla XXX parodie The Human Sexipede, která originál jednoduše převálcovala. A to myslím hovoří za vše.

plakát

Masakr nastřelovačkou (1985) 

The Nail Gun Massacre je přesně ten typ, kde nesmíte řešit proč, co a jak a musíte se nechat pouze unášet prosťoučkým tokem amatérského řádění, které ho je tu na rozdávání. Tuna klišé jde ruku v ruce s přehrávajícími neherci, logické lapsusy nespočítáte na prstech svých končetin, ale to nevadí, hlavně když je dostatek hřebíků a krev stříká proudem. Film pouze pro zaryté fandy, ostatní raději ruce pryč.

plakát

Vražedné sny (1988) 

Nenápadný, nízkorozpočtový thriller s hororovými rysy, mě nasral především v jedné věci a tím byl nepochopitelně promarněný potenciál maskovaného lovce. Kvalitativní ztráty navíc ještě prohlubuje přepálené množsví alternačního maratonu-sen a skutečnost, kdy tenhle nekonečně opakující se kolotoč začne trochu nudit. Ale i přes tyto nedostatky u mě zavládla celkem spokojenost.

plakát

Zakázaná zóna (2010) 

V žádném případě mi nevadila neakčnost, drobný rozpočet nebo vizuální absence mimozemských potvor, to rozhodně ne. Jen jsem jednoduše nerozchodil tu vlnu přeslazeného dobrodružství, která mi už hold nějaký ten pátek nedělá vůbec dobře.

plakát

Pošta pro tebe (2005) (pořad) odpad!

Megamonstrózní pyčovina s megamonstrózní pyčou!!!!

plakát

Ztracení chlapci: Žízeň (2010) 

Z Feldmana je super killer nejvyššího levelu, a i když prakticky přežívá jako houmlesák, v upířích sférách je pořád legendou. Navíc se drží kluk řemesla, chlastá svěcenou vodu, žere česnek po kilech, srší jednu hlášku za druhou a jeho zapálení pro věc nevyhasla ani po těch letech. Nadhled a super jednoduchá zábava, přesně jak to má být. Jedinou brzdou je tu především značná recyklace, místy abnormálně vyčnívající úchylná vlna novodobých teen hororů a okaté vykrádačky upířích popularit, včetně jejich digitálních specifik, které si tvůrci mohli opravdu odpustit, protože bijou do ksichtu víc než Kličko Briggse. Přes to všechno zavládla spokojenost, ale s úctou k prvnímu dílu, doufám, že tímto to všechno skončilo.

plakát

Devil's Playground (2010) 

Samozřejmě jako celek stokráte viděné klišé, navíc nezvládající drajv slavnějších předchůdců, od kterých obšlehává co mu dech stačí, ale na koukatelný průměr si více méně sáhne. Nakažení čiperně skáčou jako Spiderman ve své první fázi mutace, snaží se tvářit ošklivě, koušou na potkání, ale pořád to je ono okoukané divadýlko bez špetky inovace. Navíc osazenstvu by více slušel komediální kabát než-li vázně tvářící katastrofický scénář.

plakát

Zlořečení (1981) 

Dokonale zábavná osmdesátková záležitost a to od začátku do konce a sakumprásk se vším všudy. Skvělá hudba, atmosféra, herci, efekty(s ohledem na rok 1981 a rozpočet bez debat paráda), jednoduše vše šlape jak má. Clint Howard v roli otloukánka neměl chybu, prasečí ataky jakbysmet no a finální jízda v kostele, to už byla taková ta třešnička na dortu. Tohle mi vážne sedlo. Více takových!