Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (7)

plakát

Dáma a Král - Návrat Krále (2017) (epizoda) 

Překvapivě slušné. Mezi nováckými seriály jako Modrava, Anděl a Specialisté docela vyčnívá. Matěj Hádek hraje skvěle a Miroslavu Donutilovi role právníka sedí. Nechme se překvapit dalšími díly.

plakát

Kapitán Exner - Osamělý mrtvý muž – 2. část (2017) (epizoda) odpad!

Nuda. Na knižní předlohu nedosažitelné - scénárista a režisér dostali za úkol natahovat děj??? Dialogy tahají za uši. Michal Dlouhý v roli Exnera je spíše za bonvivána. Pat a Mat v podání Davida Novotného a Jana Vondráčka jsou spíš detektivové k pousmání. Arnošt Goldflam v roli patologa - to už je fakt moc. Ale největší výhrady mám k Vice Kerekes - proboha jak to mluví? Proč jí nenechat mluvit slovensky, ta čeština je příšerná!!!

plakát

Kapitán Exner - Osamělý mrtvý muž – 1. část (2017) (epizoda) 

Nuda. Na knižní předlohu nedosažitelné - scénárista a režisér dostali za úkol natahovat děj??? Dialogy tahají za uši. Michal Dlouhý v roli Exnera je spíše za bonvivána. Pat a Mat v podání Davida Novotného a Jana Vondráčka jsou spíš detektivové k pousmání. Arnošt Godflam v roli patologa - to už je fakt moc. Ale největší výhrady mám k Vice Kerekes - proboha jak to mluví? Proč jí nenechat mluvit slovensky, ta čeština je příšerná!!!

plakát

Královna pouště (2015) 

Opravdu nudné, zdlouhavé a o ničem. Podle životopisu to byla na svou dobu akční žena, tohle je opravdu slabý odvar. Výkon Nicol Kidman nic moc, Robert Pattison v roli Lawrence z Arábie působí směšně.

plakát

Za sklem (2016) (seriál) 

Na slovenskou produkci dobré, Barťák jako záporák je úžasný. Akorát ty chytráci co dělali hudbu k seriálu - Juraj Benetin, Ozo Guttler, Lukáš Fila, Ľuboslav Petruška - asi fandové Depeche Mode. Trapný!

plakát

Bohéma (2017) (seriál) 

Za mě dvě hvězdičky. Excelentní výkon Jaroslava Plesla v roli Miloše Havla a Vladimíra Javorského v roli Vlasty Buriana. Jinak bohužel bída i dějově. Největší problém vidím i v překrucování historických událostí. To se Vám tedy paní Terezo Brdečková nepovedlo.