Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (3)

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Už dlouho se mi nestalo po 5 minunách filmu, abych si přál dlouhou smrt hlavních neuvěřitelně nesympatických "hrdinů" a odešel z kina v půlce filmu. Nepřirozené dialogy, scénárista který evidentně jel při psaní filmu na LSD a vykrádačka všech SCIFI filmů (od Star Wars po samotný 5 Element). Hvězdičku dávám za vizualizaci, která by byla ještě lepší, pokud by u vstupu dávali drogy co měli i tvůrci při natáčení filmu. Rozpočet filmu se již asi nikdy nevrátí a my budeme doufám ušetření dalšího dílu.

plakát

Teorie tygra (2016) 

Po dlouhé době se mi opravdu zase líbil nějaký český film a vydržel jsem se na něj koukat od začátku do konce. Jiří Bartoška hraje opravdu dobře a i zbytek hereckého obsazenstva odvádí velice dobré herecké výkony. Ve druhé polovině filmu příběh malinko (opravdu malinko) upadá, ale to se dá velice lehce odpustit. U filmu budete mít pořád koutky úst nahoru a některé situace Vás doslova rozesmějí (a že jich nebude málo). Taky věřím tomu, že spousta lidí se v tomto filmu najde, a minutu ticha za ty, kteří to mají stejně jako ve filmu. Amen

plakát

Modrý kód (2017) (seriál) odpad!

Po 5 minutách máte dojem, že Vám mozek vyskočí z hlavy a sám půjde spáchat rituální sebevraždu. Pokud vydržíte i těch prvních 5 minut, po dalších 5 máte chuť najít toho kdo to natočil a mučit ho smyčkou hudby ze seriálu (tvůrce hudby byl úplný Hans Zimmer, akorát požil neurčité drogy pro tvorbu). Herecké výkony jsou "geniální"..skoro Oskar.. Btw. Prý se seriál bude používat jako donucovací nástroj pro doznání určitých delikventů..