Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (53)

plakát

Pro balík prachů (2020) 

Po pomalém rozjezdu film nabere slušný tempo a je to fakt dobrý. Neeson je pořád skvělej. Jen ke konci jsem čekal víc akčního blbnutí. Ale parádní kino.

plakát

Princ a Večernice (1978) 

Já jsem král slunce a říkají mi Slunečník, já jsem král měsíce a říkají mi Měsíčník a já jsem král větru a říkají mi Konečník!

plakát

Zkrat (2011) 

Ja mám se Soderberghem pokaždé problém, pokaždé usnu. Tentokrát se mi to nepodařilo. Asi to bude tím, že se na to opravdu špatně kouká - barvy jsou opravdu hnus. Akční stránka potěší ale neuspokojí. Chvílema, když se dva řežou to vypadá jak vystřižené z nějaké parodie. Plus jedině za Fassbendera.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) odpad!

Tohle extremne vysoke hodnoceni je snad nejaky vtip, ne!? Chapu, ze je to vyhypovany fanatickymi fanousky tehle serie ale jako film to rozhodne neobstoji. Tim myslim film ktery ma spad, emoce, humor atd. Zde neni nic! A nejvetsi WTF moment ever --- 19 years later!!! Oh my god!!

plakát

Thor (2011) 

Super! Lepe uz to snad ani dopadnout nemohlo. Krasne zpracovani pribehu, ktery propleta dva naprosto rozdilne svety... jak to udelat aby svet Asgardu nevyznel hloupne potazmo uplne debilne? Jednoduse se tomu budeme smat.. povedlo se to ve vsech detailech..tenhle fim mi hrozne sedi a udelal mi ohromnou radost! Je to cool, je to vtipny a je to zatracene pohlcujici! Ohromna radost!

plakát

Špatnej polda (2009) 

Strasne moc to pripomina Training day {mozna kvuli Eva Mendes} nebo Until death. Nicmene je treba vyzdvyhnout skvely vykon Cage na cemz ma patrne nejvetsi zasluhu reziser Herzog.

plakát

Doktorka Quinnová (1993) (seriál) 

Natocil bych ultimatni remake v tomto obsazeni: Dr. Quinnova - Hilary Swank, Sully - Gerard Butler, Postak - Cillian Murphy, Holic - Tim Roth, Robert E. - Michael Clarke Duncan, Hank - Sean Bean ad. Rezie: Tony Scott

plakát

Dokonalý únik (2009) 

Je to spíš za 3/5. Film táhne Olyphant a jde mu to znamenitě. Twohy má režii v ruce. Škoda jen, že nepřimíchal trochu víc akce, protože té málo co tam je ta stojí opravdu za to.