Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Nejlepší z nejlepších! Vynikající britský sitkom, který nikdy neomrzí. Ještě žádný seriál mě nedonutil smát se za každou pronesenou větou všech hlavních postav! Netřeba více komentovat... Jednoznačně za 5 hvězdiček.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Právě jsem se dodíval na konec třetí série a já prostě nemám slov. Závěr byl KRUTĚ NEJKRUTOPŘÍSNĚJŠÍ až mě z toho lezl mráz po zádech! Nejlepší novodobý seriál současnosti, který jsem za poslední roky mohl vidět! Jednoznačně doporučuju!

Californication

Californication (2007)

Něž jsem shlédl pilotní díl, říkal jsem si, že hlavní postava D. Duchovny, tak jak ho znám především ze sci-fi "Akta X" by mohl hrát v porno - komediálním seriálu, prostě tahle role mně na něj dost neseděla. Omyl! Po shlédnutí pilotního dílu jsem nevěřil svým očím. Ztvárnění postavy Hanka Moodyho mu dokonale padla. Musel jsem doslova "hltat" díl za dílem, v každé chvíli nevázaný sex s krásnými děvčaty, mazané vtípky přikořeněné trocha více agresivity a sex-appealu, např. "Vyhlašuju Džíhád tvý kundě". Musím říct, tak skvěly výkon jsem ješte u D. Duchovny neviděl. Pro mě osobně jeho nejlepší, nejúspěšnější a nejvydařenější dílo. Nekompromisně 90%!