Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (70)

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

Parádní motivační dokument o Arnoldovi s Arnoldem! Vše o jeho začátku a pádu, o politice, o světě jako takovém, jak to vše začalo a fungovalo! Opravdu boží! Je to prostě ikona a pořád bude!!! Na jeho filmech jsem vyrůstal a právě o to víc mě mrzí, že už je tak starý :( Místama se mi na něj opravdu špatně dívalo, resp. nemohl a pořád nemůžu uvěřit, že už je tak starý (v dobrém slova smyslu samozřejmě). Každopádně dokument super, rozhodně doporučuji!

plakát

FUBAR (2023) (seriál) 

Je to totální kravina, ale v tom nejlepším slova smyslu. Seroš mě bavil celkem dost. Jasně, laciné triky, akce, semtam divný dialogy, no čert to vem. Přesto mě to ale bavilo :) Pro mě bylo asi nejhorší vidět Árnýho takto starého :( Vyrůstal jsem na jeho filmech, takže to pro mě bylo, resp pořád je, opravdu těžké ho takto starého dědulu sledovat :) Každopádně seroš byl dobrej, klidně bych dal i další sérii, samozřejmě kvůli Árnýmu :D Poslední věc, líbil se mi záporák Boro, místama šel z něho celkem strach. Nemůžu si pomoct, ale připomínal mi někoho ze hry Far Cry.

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) 

Podle mě se tento seroš natáčel pod jiným názvem a úplně jiným fylozofickým příběhem, ale v post produkci si uvědomili, že vyrobili totální slepenec všech covidových zapařených hoven. No, tak někdo velkej a chytrej změnil název na Resident Evil, aby fanoušci mohli stříkat blahem. Nic proti černejm bratrům, ale ČERNEJ WESKER? PROBOHA PROČ? Vydržel jsem celý první díl a konec. To se opravdu nedalo :) Navíc mě začínají úplně vysírat těma sračkama s LGBT tematikou. Furt ty sračky lítaj ze všech stran... Hele, 10% za Černýho Weskera.

plakát

Policajt samurai (1991) 

Velmi stručně. Je to ta nejlepší nejhorší blbost, kterou jsem za celý svůj život viděl. Tak tupé až boží :D Doporučuju. "What does Katana mean? Katana means Japanese sword" To jako fakt? Prostě nemůžu jinak než za 5 hvězd. Tento biják si to fakt zaslouží :D LOL

plakát

Naked (2017) 

Casove smycky mam fakt rad a na tohle jsem se tesil. Prvni polovina fakt super a potom to ztraci dech. Kazdopadne se jedna o prijemnou jednohubku, ktera urcite pobavi celou rodinu :)

plakát

The Ouija Experiment (2011) odpad!

Videl jsem pouze zacatek. Scena, ve ktere se dykové snazi komunikovat s duchy, jde krasne videt, ze s tim ukazovatkem hybaji :D No, LOL? Vazne? A ty jejich inteligentni reci uz byly na me moc. 10% za snahu :D

plakát

Million Dollar Baby (2004) 

Nebudu tady psát o skvělých hereckých výkonech, že H. Swank byla fakt super, protože to fakt nemá cenu :) Prostě všechno bylo perfektní! Ale musím se k něčemu přiznak - málokdy se stane, že mě nějaký film dokáže rozbrečet, resp. skoro vůbec, ale u tohoto jsem bulel a to jako fakt bulel :) Jednoznačně doporučuju všem, hlavně těm, kterým se líbí box! 95%.

plakát

Casper a Wendy (1998) (TV film) 

Jako dite jsem tyto filmy s Casperem miloval :D Nostalgie :)

plakát

Poltergeist (2015) odpad!

PG-13, to jako vazne? Co bude priste? Remake Aliena v PG-13? Kam ten svet speje... Ted k filmu samotnem. Priserne zpracovany remake - dialogy, lekacky, CGI hruza.

plakát

Divergence (2014) 

Takova Hvezdna Pechota pro deti :) Ale ve vysledku to celkem dobre fungovalo a film jsem si i uzil :)

Ovládací panel
4 body