Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Válečný

Recenze (234)

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Pro mě o hodně horší jak jednička,ale trojka-"Zatmění" už zase jde.Ale na kultovní "Twilight" nemá žádný,a asi ani mít nebude.Dost bolo vlkodlakou.

plakát

Šťastné a Veselé (2005) 

Porušovat nebo dokonce odmítnout splnit rozkaz-to se mi líbí.A na vánoce dvojnásob.

plakát

Druhý dech (2007) 

Čest-to je pojem co se dnes už nenosí.Ale v tomhle snímku je jí plno.A překrásná Monica.......

plakát

Krev Borgiů (2006) 

Já si nemůžu pomoct ale nepamatuji kdy mě naposledy tak "vzal" historický film jako tento.Dějově-špička,vzájemné souboje a střihy z bitev-tak ty tady rozhodně nechybí!Sexu-dostatečno.Intrik samozřejmě vrchovatě.4a půl hvězd.Děkuji pane Hernández.

plakát

Recitál skupiny Klíč (1992) (TV film) 

Najezdil jsem se na ně dost a dost-nádherná hudba,stačí zavřít oči a jste někde na hradě ve středověku.Pak procitnete a on to to není středověk ale kapitalismus.Poznal jsem to podle toho,že mi z bouranýho auta- LIDSKÉ HYJENY ukradly ve stavu kdy jsem se nemohl bránit,všechny nahrávky skupiny Klíč.Bylo tam i Dvd-bylo!

plakát

Mörderischer Frieden (2007) 

Jeden by zaplakal.Zatím nejubožejší film o lidské nesnášenlivosti z býv.Jugoslávie co jsem viděl.Edice "Filmák" tomu dala název "Sniper"-což chce ranec odvahy.Parta albánských nacionalistů připomíná německým vojákům mise KFOR,na které straně bojovali za 2.svět.války jejich dědové od vermachtu.Nejmladšímu klučinovi v partě je tak 14.let a musí si to dobře pamatovat.

plakát

Nezkrotný (1999) 

Cassel a Bellucci toho mají v manželství asi dostJe vidět že jim to leze na mozek-protože propůjčit se k takové ptákovině....Jak je mám rád-oba!tak tady mě zklamali.Monica všechno svou krásou zachránit nemůže.I když byli v roce 1999 už svoji?Pak už nechápu vůbec nic.

plakát

Noc nad Chile (1977) 

No!Já si nemůžu pomoct,ale je to prostříhaný.Viděl jsem to jako učeň-bylo to tenkrát skoro povinné.A proto jsem si zapamatoval jednu pasáž:Na ulici stojí právě Manuel s nějakým starším profesorem,nad hlavama jim přelétávají americké stíhačky.A ten profesor říká "Američané-jejich vměšování je tak očividné že se to ani nepokouší skrývat".Tato věta ve filmu naprosto chybí.Má snad Řitka video strach,že by amerikáni vyučovali demokracii u nás?Ale tady už přeci je-nebo se pletu????

plakát

Monstrum (2008) 

Jedna jediná *,a to jenom pro ucházející poprsí jedné z protagonistek.Filmag ví jak se zbavit těhle příšerností-narve to do balíčku,navrch vystrčí ucházející film a je prodáno.