Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Válečný

Recenze (234)

plakát

Král dobyvatel (2005) 

Já nechápu to nízké hodnocení.Nechci na Čsfd vystupovat jako rebel jako kolega "Chupacabre",ale dle mého pohledu se jedná o krásný historický film.NajdeTe tady romantiku,lásku,podlost,nenávist,válečnou vřavu-dokonce i ninžové,přátelství bělocha ze starého kontinentu s domorodcem.....Vše uzavírá krásná Cindy Burbridge.

plakát

Zlom (1970) 

Konečně jsem viděl že ze zajetí ve vojenské věznici mohou utíkat i němci.

plakát

Cíl (2004) 

Já nevím jak kdo jiný,ale já mám filmy o sniperech a jejich skvělých puškách rád.

plakát

Ohnivý oceán (2004) 

Nádherný film o koníčkách a nezlomné lidské odvaze a vytrvalosti.Ze začátku se zdá že nic moc.Kovboj-posel ,donese velícímu důstojníku rozkaz na vyvraždění indiánské vesnice-zhodou okolností jsou to jeho pokrevní bratři.Při pokusech se upít k smrti se to stane-přijme výzvu za ůčelem zabránit armádě ve vybíjení původního plemene koní.A tak se on a jeho věrný mustang pouští do nemožného-konkurovat arabským plnokrevníkům na jejich půdě.Film doprovází nádherná hudba,nechybí romantika-takže si připravte kapesník.

plakát

Legenda o vášni (1994) 

Další nadherná variace na romantické téma.Pro mě prostě něco užasnýho.Film plný hodnot které už v dnešním světě nenajdete-možná když si vezmete lupu-možná!!!!A do toho ta nádherná hudba a suprdílko je hotové.

plakát

Zkáza lodi Gustloff (2008) (TV film) 

První část filmu-panický úprk němců před rusy.Dobře věděli co by je čekalo.Druhý díl-tahanice o velení lodi.Třetí postřeh věnuji historii.Němečtí ponorkoví velitelé měli od Hitlera rozkaz potápět jakoukoliv spojeneckou lod-a od jistého data druhý rozkaz-nebrat žádné trosečníky.Někteří velitelé šli ve své horlivosti tak daleko,že po vynoření ponorky trosečníky rozstříleli kulomety.Bylo tedy otázkou času kdy něco podobného udělá "druhá strana".Kapitán S-13 Alexandr Marinesko byl taky horlivý.Na jedné plavbě potopil Gustloffa a Steuben -některé prameny udávají i Goya.Na rozhodnutí odpálit torpéda rozhodně nebyl sám.Už v té době byl na každé lodi tkz.POLITRUK.Bez jeho schválení by nebyl rozkaz vykonán.Pro nezaujaté čtenáře více na http://www.gamepark.cz/katastrofa_lodi_wilhelm_gustloff_287934.htm .

plakát

2012 (2009) 

Mě to naprosto dostalo.Nejlepší katastrofický film všech dob.Efekty-prostě ůžasné.No jo-co dokáže dnešní technika a prachy.

plakát

Kandidáti života a smrti (1979) (TV film) 

Nepochopitelně vysoké hodnocení?V roce 1982 jsme se třásli hrůzou a mnozí s nás měli jěště dlouho škaredé sny.Pro mě kultovní snímek o dárcích orgánů.

plakát

Admirál Ušakov: Hrdina Černého moře (1953) 

Film o hrdinství,zradě,odvaze,nezlomném odhodlání postavit válečnou flotilu navzdory všem uskalím-čili moru a hlavně tupohlavosti a zatvrzelosti admirality připustit novou strategii.

plakát

Bitva o Okinawu (1962) 

Já dám 3* za použití originální vojenské výzbroje a vzornou ukázku vlastenectví civilních osob.