Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (9)

Futurama

Futurama (1999)

Good news everyone! Po skvělých Simpsonech Matt Groening a David X. Cohen upustili uzdu své fantazii a vytvořili seriál, který svého staršího bratříčka dokázal překonat. V příběhu losera, který se po zmrazení probudí v roce 3000, se vám díky absurdním postavám a komickým situacím dostane takové dávky humoru, že se občas nebudete stíhat smát.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Simpsonovi se vysílají už víc jak 20 let a pořád si drží laťku kvality velmi vysoko (i když u posledních několika sérií klesá geometrickou řadou). Vyrostly na nich generace a generace lidí, včetně mě. Už jako malý kluk jsem hltal příběhy této nevšední springfieldské rodinky, která mě dodnes nepustila. Seriál se díky více jak 400 dílům jen tak neokouká a i při několikátém sledování vás bude pořád uzemňovat svými gagy i nevšedními situacemi, do kterých se Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie, nebo všichni dohromady dostanou. I když mám trochu raději seriál Futurama, také od Matta Groeninga, Simpsonovi zůstávají stále seriálem mého dětství a věcí, ke které se budu pořád a pořád vracet. "Homere, kam jdeš?" - "Marge, nebudu ti lhát... sbohem"

Putování s dinosaury

Putování s dinosaury (1999)

Seriál, na kterém jsem vyrostl. Počítačoví machři z BBC použili ve své době nejmodernější technologii a naservírovali nám nádherný seriál o životě v druhohorách. Spolu se skvělým příběhem divákovi ukázali, jak tehdejší život vypadal a vytvořili tím jeden z nejlepších dokumentárních seriálů všech dob. Dočkal se ještě několika bratříčků - Putování s pravěkými zvířaty, Putování s příšerami a další - ale i přes své zjevné kvality ani jeden z nich nedosáhl dokonalosti putování s dinosaury.