Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (25)

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

No tak prostě, co jsme taky mohli čekat? Ve finále je to na nedělní večer po náročným víkendu přesně to co chceš. Nenáročný film, s pár dobrýma hláškama, jasným příběhem a koncem. Nemusíš u toho přemýšlet. Je to jednoduchý jako facka, herci jsou spíše podprůměrní ale dohání se to zase maskama. To se zase musí nechat. Bautista je tu takový nemasný neslaný, spíše jen tak do počtu i když to má být hlavní postava. Ale zase nějak to spolu funguje, nějak to jde...

plakát

Mortal Kombat (2021) 

Musím říct, že jsem klasicky čekal že to bude o hodně horší! Tam kde to neodhání herecké výkony, nebo důvěryhodnost, tam to ovšem brutálně dohání efekty a SGI, které už jsem dlouho tak hezky neviděl. Je to prostě Mortal Kombat, kdo čekal super film, který vás posadí na zadek, tak to musí být hodně mimo. U mne to splnilo všechny předpoklady, hlášky Kanea se také daly považovat za vtipné. U mne to splnilo přesně to co mělo.

plakát

Palmer (2021) 

Dlouhou dobu tu nebyl film, který je přesně takový jako je Palmer... Do teď jsem si myslel, že nejlepší herecký výkon Justina byl ve Vyměřeném čase. Hold, máme tu první místo. Palmer jen doufáte, že to nebude přesně to co od něho čekáte. A nakonec je moc dobře, že to tak je. První 1/3 filmu vás jen lehce vtáhne do děje a samotné situace Plamera. Postavy jsou dobře napsané a vytvoří si s vámi pouto. A to tak silné, že v dalších 2/3 tajně fandíte. Velmi přesně vybraný soundtrack všemu ještě více pomáhá. Kamera je jednoduchá a to není vůbec na škodu. Vše je tak jak má být a konec se nedá napsat jinak než kulervoucí. Po dlouhé době musím dát 5 hvězdiček, protože jsem to šel napsat hned jak jsem se dodíval. PS: kromě toho že vaše přítelkyně/manželka bude 1/2 brečet jak želva....

plakát

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil (2021) (seriál) 

Kdyby to posledním dílem tak nepokazili, bylo by to fajn. Ale poslední díl to tak neskutečně zabil a pohřbil, že se podíváte jednou, u prvních epizod si řeknete, že to je dost dobré, ale u posledního zjistíte, že jste ztratili dost času zbytečně.

plakát

Psycho Goreman (2020) 

Kdybych neměl nemoc, že se musí dodívat na sebevětší kravinu, tak bych to po 20 minutách vypnul. Námět a vlastně celý nápad je dobrý. O tom žádná. No a tím to vlastně končí. Herecké výkonu lidí jsou dost mizerné. Všechny. Jediné co se musí nechat jsou efekty a masky. Ale to to zkrátka nezachrání. Opravdu slabé.

plakát

Duše (2020) 

Podíváš se na to, řekneš že to je dobrý, hluboký. Na Pixar až moc dospělé, ale taky jeho publikum také roste. Vtipy jsou sem tam dobrý, ale umí to Pixar líp. Každopádně, mne to bavilo, ale že by mne to chytlo tak moc srdc se říct nedá.

plakát

Balada o Busteru Scruggsovi (2018) 

Od nejlepšího k nejhoršímu. U první balady jsem si říkal, že jsem našel něco, co se mi bude líbit, že si udělám popcorn a tuhle jízdu začnu... No nadšení netrvalo moc dlouho. Obsazení je naprosto v pohodě, ale ten zbytek? Western hezký, poselství některé balady taky mají, ale opravdu jak to dobře začne, tak to zase rychle skončí a né s úplně s dobrým výsledkem.

plakát

Díra (2019) 

Neuvěřitelná jízda. Velké překvapení. Neměl jsem dost zkrátka. Nápad skvělý, herci dobří, provedení dobré. K zamyšlení. Doporučuji všema deseti.

plakát

Anihilace (2018) 

Asi jsem nebyl úplně cílovka. Jelikož na to jak to dobře začalo a bylo vysvětleno, jsem se na konci trochu ztratil. Kdyby mi to na samém závěru nevysvětlili slovem mimozemšťan, tak bych se nechytl už vůbec. Herecky to není špatný, Portman jsem to i věřil. Co je dobře udělané jsou zvířata, sice jich je málo, ale i tak jsou precizní. Viz. scéna v báraku, z toho mi třeba moc dobře nebylo, z těch hlasů. Nevím, jako jednou mi to asi stačilo, a nemyslím si, že si o tom filmu budu někdy s někým povídat.

plakát

Ďábel od vedle (2019) (seriál) 

Musím říct, že kdy žjsem se poprvé dozvěděl o tomto dokumentu, bylo to jen takové polechtání v uchu. Co si myslíš o tom pánovi z dokumentu na Netflixu? Je vinen nebo ne? To mne tak zaujalo, že jsem celý seriál vzal útokem jen abych si sám vytvořil nějaké stanovisko. Samotný seriál je ovšem velmi dobře, vede vás krůček po krůčku, od události k události. Samotné dobové záběry jsou velmi silné jak na mozek tak žaludek někdy. Je to skvělé nahlédnutí do samotného jádra případu. Střídání záběrů, zrnění, slyšení, komentáře, vše do sebe tak ladně sedí a navazuje na sebe, že to vtáhne tak hluboko do děje, že chce aby se na to podívali i jiní lidí a pak vám řekli, zda to byl on a nebyl. A to byl asi záměr celého seriálu.

Ovládací panel