Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (75)

plakát

Já, legenda (2007) 

Pokud bych měl někdy popsat můj vysněný film, byl by to tento! Přesně tento typ filmů odehrávajících se ve "vylidněném" městě se skupinkou přeživších proti nakaženým miluju. Ještě ke všemu můj nejoblíbenější herec a i kdyby to byla sračka nemohl bych dát míň než 4*. Tady mám, ale čisté svědomí, protože film určitě nezklamal, Will je jako vždycky úžasnej, hlavně v tý první "psychologický" polovině, kdy táhne celej film... Scény jako" What the hell are you doing out here, Fred?" nebo "Please say hello to me" byly přímo geniální a musím se přiznat, že ve scéně se psem jsem měl na krajíčku... Škoda jen, že se do toho přisrali ti dva a nenechali Willa dokončit svoji One-man show. 9/10!

plakát

Kancl (2001) (seriál) 

Klobouk dolů pane Gerveis!

plakát

King Kong (1976) 

Film mého dětství!

plakát

Kmen Andromeda (2008) (TV film) 

Obrovské zklamání. Od Mikaela Salomona jsem čekal daleko víc. Ikdyž je pravda, že s námětem asi moc dělat nemohl. V první půlce se to docela slušně rozjíždí, ale co měl sakra znamenat ten druhej díl? A ten hloupý konec?

plakát

Kobra 11 (1996) (seriál) odpad!

Stupidní seriál!

plakát

Kyle XY (2006) (seriál) 

Na doporučení mého spolužáka, který do mě asi dva týdny ryl abych si to pustil, jsem shlédl první sérii. Nijak extra odvařenej z ní teda nejsem. Samotný úvod, kdy se seriál tváří jako pohodový rodinný seriál a Kyle poznává jaké to je být člověkem je skvělý, ale to co přijde v zápětí snad tvůrci nemohli myslet vážně. Neskutečně hloupé, trapné, naivní a rádoby tajemné pátrání po Kyleově minulosti si tvůrci mohli opravdu odpustit. 6/10

plakát

Larva (2005) (TV film) odpad!

Po sečtení všech kladů a plusů tohoto výblitku jsem došel k číslu 0...