Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (110)

plakát

Agatha Christie's Poirot - Dvojnásobný zločin (1990) (epizoda) 

Dějově tento díl nepatří k těm nejsilnějším, ale pro mě je to jeden těch lepších. A to hlavně díky Davidovi, který si s rolí Poirota tentokrát hodně vyhrál. škála jeho grimas je až neskutečná. Velice vtipný díl a zajímavý konec. Takže děj neděj, rozhodně za 5*

plakát

Agatha Christie's Poirot - Plymouthský expres (1991) (epizoda) 

"Ano, Hastingsi. Typický typ jeho typu". Shledávám tuto větu nejvtipnější replikou celého filmu. A nemyslím to nijak špatně, tento díl je ale příliš smutný. Přesto dobrý. Neklasický Poirot, který si udržel klasickou výši Poirota.

plakát

Aj múdry schybí (1998) (pořad) odpad!

Pro boha, kolik to má dílů? Skoro pokaždý, když zapnu televizi, tak to tam hrají a je jedno, jestli je poledne nebo 4 ráno. Naprosto nevtipná, místy až trapná show. A nejvíc do očí bijící je jejich výběr spoluobčanů na ulici, kdy sem tam snad jen jednou/dvakrát viděla normální lidi, jinak to sou socky a od pohledu naprostí tupouni. Hrůza, hrůza, hrůza!

plakát

Bezcenný syn (2007) 

Alan jako bezcitný nesnesitelný samolibý egoista, kterému jsou milejší peníze a sex s milenkami než jeho vlastní syn. A skvěle zahraný. Sem tam nějaká ta vtipná momentka, jinak rychle tekoucí drama, který baví. Nemám tomu filmu co vytknout.

plakát

Bezdružice (2015) (seriál) 

Ano, je to odpad. Ano, je to názorná ukázka poklesu televizní zábavy. Ale abych pravdu řekla, nevidím zas tak markantní rozdíl mezi jinými seriály českých televizí (Ulice, Ordinace).

plakát

Big Ben - Berlínský vzduch (2003) (epizoda) 

Tenhle díl stojí slušně řečeno "za zlomenou grešli". Změna prostředí spíš uškodila, než pomohla...