Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Poklad z půdy (2018) (pořad) 

Jsem spokojený. Pořad se rozjíždí. Obchodníci i odborníci nejsou herci, ale lidi z praxe takže nejde soudit jejich herecké výkony, ale znalosti. Určitě to pro ně není snadné. A lidi co to prodávají taky nemají konzetrvatoř! Za mne je fajn, že konečně není v televizi jen vaření a jídlo. Pan Rosák je vtipný a posudky odborníků z praxe přece nikoho neurážeji. Znám německou verzi a nevidím rozdíl. Jen snad v tom, že už to běží dlouho a lidi nosí zajímavé věci protože pořad znají.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

Neskutečně realistický a silný příběh odlehčený trochu drsným humorem člověka absolutě pohltí. Ačkoliv se ve filmu nedějí žádné velké dějové zvraty je i přesto intenzivní. Skvělé herecké výkony. Jediné, co bych filmu vytkl, že nijak nevyvrcholí.

plakát

Půlnoční slunce (2016) (seriál) 

Skvělý severský seriál, který je neskutečně napínavý. Po dlouhé době krimi, které mne zaujalo a mohu všem doporučit.

plakát

Špína (2017) 

Famácký film dělaný pro festivaly. Dobré momenty tam rozhodně jsou a člověk by měl brát v úvahu, že je to debut. Je skvělé, že takto mladá režisérka dostala film do kin a doufám, že bude točit dobré filmy.

plakát

Prázdniny v Provence (2016) 

Skvělé herecké obsazení, nadšení a krásné prostředí Francie ještě není zárukou povedeného filmu. U tak zkušeného a skvělého režiséra mi mrzí, že nemá příležitost točit lepší věci.

plakát

Bába z ledu (2017) 

Na filmy Bohdana Slámy se vždy těším, Bába z ledu měla skvělé herce, zajímavé prostředí, ale úplně mě nezaujala. Po shlédnutí filmu Čtyři slunce jsem o filmu ještě dlouho přemýšlel, ale u Báby z ledu se mi to nestalo

plakát

Revival (2013) 

Mám rád filmy Alice Nellis a myslím, že tento film patří k těm nejvydařenějším. Herecké obsazení je také velmi povedené. Tuhle komedii stojí za to vidět.