Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Animovaný

Recenze (267)

plakát

Barbie (2023) 

Jako nevím, co na toto mám říct. Chci výskat, že moje milovaná Barbie má konečně film! A dokonce i s mýma nej nej NEJ hercama...aaaách.... Jsem hotová! Jenže... Onen výlet do orgasmova se nekonal. Fakt to pro mě byla totální slátanina. Nejspíš jsem to nepochopila. Jdu brečet ;( Jo a ty dvě hvězdičky jsou: první za herce ..... Ooooo klobouk dolů. Všechny miluju! Druhá: za to, že jsem svýho fousatýho megasamce manžela viděla poprvý v růžovým :D Jak to ta Barbie jen dokázala???

plakát

Buď sama sebou (2023) 

Těžko říct... některé scény mě tam bavily, některé vůbec. Hudba dobrá. Občasné mluvení do kamery - nesnáším - hrůza. Film dokáže chytit, ale i nudit zároveň. Heeeej, fakt těžko říct. Jo a zamilování jsem věřila jen jemu, ona byla v tomto směru divná - asi proto, že kecala do té kamery.

plakát

Děti Nagana (2023) 

Pro nás pamětníky - nezapomenutelné zážitky a vzpomínky. Film natočen dětskýma očima, takže můžeme vypustit problémy dospělých a nechat se unášet starými dobrými dětskými dramaty, pro nás v té době hodně veledůležitými :D   Jsem plačka, takže i slza ukápla...

plakát

Krásný život (2023) 

Celkově se mi zdál příběh velmi velmi slabý. Kromě krásně zazpívané písně, kterou zapěl náš rybář hned na začátku filmu v baru, mě tam nic jiného nechytlo. Pak už tam byla docela nuda. Škoda. Ani nevím, proč tomu dávám ty dvě hvězdičky... Aha, už vím... Asi proto, že tam na konci nikdo neumřel. Kdyby nedejbože jo, já bych dala odpad a ostatní by sázeli po 5* , páč je to v poslední době hroooozně mooooc oblíbený:/

plakát

Láska natvrdo (2023) 

To byla fakt pi****. Nebylo to ani vtipný, ani romantický ani nic....

plakát

Nejdelší rande (2023) 

Nedívám se na tento typ filmů, dokumentů. Nechápu, proč se někdo pořád fotí a natáčí. Ale neodsuzuju to. Je to každýho věc. Tento film mě překvapil tím, že jsem se u něj bavila víc, než u jiných romanťáren, které produkuje Netflix.

plakát

Ohňostroje (2023) 

Moc hezky natočené. Herecké výkony výborné. Hlavní hrdinové k sežrání, vedlejší postavy na zabití...