Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (5)

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Toto bolo čo, do pr***e? Proč to neběželo normálně na Nově? Ať hledám, jak hledám, tak žádnej českej seroš nezískal na ČSFD vyšší hodnocení než 89%. Jedná se tedy o jeden z nejlepších českejch seriálů vůbec? Pravděpodobně ano! Skvělý ve všech stránkách. 100%

plakát

Král Šumavy: Fantom temného kraje - Hranice (2022) (epizoda) 

Po ne příliš povedeném VOYO Originálu Gumy jsem si u tady toho seriálu spravila chuť. Úžasně vykonstruovaný příběh, doplněný decentní hudbou. Dobré herecké výkony. Za mě zatím spokojenost, uvidíme co přinesou zbylé 2 díly.

plakát

Chlap - Amnézie (2022) (epizoda) 

Už jméno režiséra napovídá, že se nebude jednat o nějaký béčko. A taky že jo! Rozjíždí se tady poměrně slušné sociální drama. Jak se muž vyrovnává se ztrátou paměti, poodkrývají se různá tajemství, další tajemství se jistě budou dále odkrývat a uvidíme, jakým směrem se seriál bude ubírat.

plakát

Tini: Violettina proměna (2016) 

Já si rozhodně nemyslím, že je to ztráta času. Film mě mile překvapil, opravdu jsem neočekávala nic zázračného. Negativní hodocení je tady především díky tomu, že lidi vidí slovo "Violetta" a automaticky házejí do odpadu, ale to je fakt zbytečné, protože film má se seriálem společné jen některé herce/postavy, ale děj je o zcela něčem jiném než samotný seriál. Obrovským plusem tohoto snímku je především prostředí, ve kterém se natáčelo. Prostředí navozuje nádhernou idylku, kterou pak zcela dokreslují příjemné a milé postavy (ať už to jsou obyvatelé vesnice nebo mladí umělci, kteří s Violettou žijí v residence u Isabelly). Písně, které ve filmu zazněly např. Siempre Brillarás či Losing the Love, se mi neskutečně líbily, i ony dokreslovaly skvělou atmosféru filmu, pohlazení pro naše uši, stejně tak jako nádherné prostředí pohlazení pro naše oči! Samozřejmě, herecké výkony možná nebyly dokonalé, ale už jen to kouzlo celého filmu mě nenechalo se na tyto věci soustřeďovat a celé jsem si to jenom užívala! :)