Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (27)

plakát

Krásná katastrofa (2023) 

Na film jsem šla se sestrou z jediného důvodu, mužská role. Všichni víme kdo byl  zac a codyho a nás zajímalo jak “vyrostl”. Knihu jsem nečetla, ani jsem netušila ze to podle nějaké je a tudíž hodnotim pouze film. Od první vteřiny jsme se smaly. Bylo to příjemný film na relax plný smíchu a romantiky. Musím říci, ze jsme byly mile překvapeny, ze film nám nedal možnost tichým míst. Stále se něco dělo, a udržovalo nás to v dobre náladě. Z kina jsme odcházeli nadsene. Některé komentáře mi připadají zbytečne kruté a tak dam vyšší hodnocení, abych to malilinko zlepšila. Myslím si ze tak nízké hodnocení je zbytečne moc.

plakát

Hříšný tanec (2017) (TV film) 

Obsazeni nebylo vubec spatne. Hlavni divci postava je sympaticka holcina, kterou si pamatujeme spise z detskych roli. Ale obsadit ji do tancici male rozkosne sexy ladne baby? To je trosku pritazene za vlasy. Hlavni podstata je tancovani a toho jsme se nedockali. Baby sice nezustala v koute, ale vetsinu casu jen stala na miste a johny okolo ni tancoval. A u zvedacky jsem se tak lekla az jsem si zakryla rukama oci. Abych to jen nehanila. Hodne se mi libilo zapojeni hercu i pevecky.

plakát

My Friend Dahmer (2017) 

Pojala bych to jako první díl. Druhy bych pasovala Dahmer z roku 2002). Snaží se zde zachytit špatne dětství a co mohl být asi důvod jeho násilných sklonů. Herec známy spíše z pubertalnich filmu se role zhostil skvěle. Ale film je o ničem. Neukazuje jak brutální nakonec vrah bude. Pokud nevíte vůbec nic před shlednutim, tak dokud vám to na konc v titulkach neřeknou, nevydedukovali by jste to.

plakát

Robinsonův ostrov (2017) (pořad) odpad!

Kdyz se divam na stejnou soutez ze zahranici, bavi me to a rada si to zapnu. Ale tohle?!?! Nevim zda je horsi koukat na divne vybrane soutezici, nebo jeste horsiho moderatora.

plakát

Soudy Kláry Slámové (2017) (pořad) odpad!

Tohle je ulet! tohle se neda sledovat ani jako kulisa. Kdyz tento porad zacne a vy jste v jine mistnosti, i tak podvedome vite ze to zacalo a utikate v rychlosti prepnout televizi, aby jste nestihli ani uvodni znelku, protoze vite, ze i ta chvilinka by vam vymyla mozek ...

plakát

Temná věž (2017) 

Velike zklamani. Na film jsem se velice tesila, a kdo z fanousku Kinga taky ne. Film se snazil, ale vysledny efekt stoji za nic. Od zacatku se nudite a nakonec jste radi, ze film ma jen hodinu a pul. Co se tyce hereckeho obsazeni, klidne vice roli zaporaka pro M.Mc.

plakát

Minuta ticha (2016) (TV film) 

Naprosto uzasny film. Byla jsem uplne v soku, jak skvele to bylo. Je to hodne silny pribeh a na to ze je to nemecko/dansky film tak opravdovy kloboucek dolu.

plakát

Můj kamarád drak (2016) 

Tento film pripomina maleho tarzana, ktery ma misto medveda, za kamose draka. Jiz pri prvnim zaberu, je predvidatelne, ze se stane nehoda a on zustane sam v lese. Film je na muj vkus moc dlouhy a jiz dopredu vite jak skonci. I presto je dobre obsazen, s krasnymi efekty a zabery prirody. Film je prijemny a urcite neurazi. Kdyz ho budou davat v televizi tak si ho tam jako podkres nechate.

plakát

Ohnivý kuře (2016) (seriál) 

Ceskym serialum moc neholduju. Tenhle je prijemny, nenuceny, vtipny a strasne dobre obsazeny. Sleduji to pravidelne a beru to jako krasny relax na gauci. Dva dny v tydnu, kdy ma smysl koukat na televizi s vedomim, ze konecne neco davaji.

plakát

Pátá vlna (2016) 

Nechapu, ze tento snimek ma tak nizke hodnoceni. Zaslouzil by alespon 65%. Hezky natocen a skvele obsazen.