Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (12)

Živí mrtví - Řekni ano

Živí mrtví - Řekni ano (2017) (epizoda)

Rick společně s Michonne shání zásoby a zbraně pro Jadisinu skupinu. Náhodou narazí na zábavní park, kde je plno zombie, které u sebe mají spoustu zbraní. Přes veškeré pochybnosti naštěstí všechny zombie zabijí a zbraně získají. Tara váhá, zda Rickovi říct o ženském táboře u pobřeží. Rosita je čím dál více nervózní ze Spasitelů a spřádá vlastní plány na zničení Negana.

Živí mrtví - Zásadní otázka

Živí mrtví - Zásadní otázka (2017) (epizoda)

Eugene (Josh McDermitt) je zajat a převezen do sídla Negana. U něho si získá obdiv a je přesvědčován, aby se stal spolupracovníkem Negana. Eugene souhlasí. Dwight jde na příkaz Negana hledat svou ženu Sherry, která utekla. Má ji najít a zabít. Dwight tak má novou motivaci bojovat proti Neganovi.

Živí mrtví - Spojenci

Živí mrtví - Spojenci (2017) (epizoda)

Rick se seznamuje s vůdkyní Jadis (Pollyanna McIntosh), se kterou po chvíli váhání přeci jen vyjedná spojenectví v boji proti Spasitelům. Daryl se mezitím s Richardem (Karl Makinen) snaží přesvědčit Ezekiela k boji proti Neganovi. Daryl se dozví, kde žije Carol (Melissa McBride), a tak ji navštíví. Nakonec se vrací do Alexandrie.

Živí mrtví - V nouzi poznáš přítele

Živí mrtví - V nouzi poznáš přítele (2017) (epizoda)

Díky Ježíšovi se Rick dozvídá o osadě zvané Království, kterému vládne král Ezekiel. Rick se tam vydává a požádá Ezekiela o pomoc, ten ale po dlouhém rozjímání odmítá. Může zde ovšem zůstat Daryl. Do Alexandrie přijíždí Simon za účelem najít Daryla, odjíždí ale s nepořízenou. Rick zjistí, že Gabriel (Seth Gilliam) je pryč i s veškerými zásobami. Vydává se najít zásoby, když v tom narazí na skupinu neznámých lidí.

Živí mrtví - Srdce bijí dál

Živí mrtví - Srdce bijí dál (2016) (epizoda)

Negan přijíždí do Alexandrie i se zajatým Carlem. Čeká zde na Ricka, až se vrátí z výpravy. Spencer (Austin Nichols) chce po Neganovi, aby ho dosadil do vedení osady a Negan mu poradí, ať zabije Ricka a převezme velení. Spencer odmítne a Negan ho za to ztrestá. Tím naštve Rositu, která vytáhne zbraň a vystřelí... Arat (Elizabeth Ludlow) dostane nařízeno, aby někoho zastřelila, vybrána je Olivia (Ann Mahoney). Rick začíná spřádat plány, jak skoncovat s Neganem a se Spasiteli.

Živí mrtví - Zazpívej

Živí mrtví - Zazpívej (2016) (epizoda)

V Alexandrii se bojí Neganova návratu, a tak se rozdělí do menších skupinek a hledají zásoby. Carl (Chandler Riggs) s Ježíšem (Tom Payne) se snaží najít sídlo Spasitelů. Carl je ale netrpělivý, a proto jde sám. Negan ho však odhalí. Rosita chce po Eugenovi (Josh McDermitt), aby jí vyrobil kulku určenou pro Negana.

Živí mrtví - Město žen

Živí mrtví - Město žen (2016) (epizoda)

Taru (Alanna Masterson) a Heatha (Corey Hawkins) pronásledují chodci a rozdělí je. Taru objevují vyčerpanou dvě dívky, z nichž jedna ji chce ihned zabít. Ta druhá ji ale dá zbraň a nějaké zásoby. Tara později objeví tábor, ve kterém jsou pouze ženy.

Živí mrtví - Ranaři

Živí mrtví - Ranaři (2016) (epizoda)

Maggie (Lauren Cohan) se Shasou (Sonequa Martin-Green) se po tom, co prožily, odstěhují do Hilltopu. Už od začátku jim ale Gregory (Xander Berkeley) dává najevo, že nejsou vítanými hosty. Přijíždějí také Simon (Steven Ogg) se Spasiteli a chtějí nějaké zásoby. Gregory se vtírá a nabízí Simonovi alkohol. Maggie se Shasou naštěstí odhaleny nejsou.

Živí mrtví - Beze zbraní

Živí mrtví - Beze zbraní (2016) (epizoda)

Negan poprvé navštívil Alexandrii a chce více, než se předem domluvil s Rickem. Všichni mu dávají najevo, že tu není vítaným hostem. Michonne (Danai Gurira) trénuje mušku, ale moc se jí to nedaří.

Živí mrtví - Cela

Živí mrtví - Cela (2016) (epizoda)

Daryl se ocitá ve vězeňské uniformě v Neganově doupěti. Je vězněn a Negan mu nabízí, aby se stal jedním ze Spasitelů. Přemlouvá ho k tomu i žena Sherry (Christine Evangelista). Zde se dozvídáme osud Dwighta (Austin Amelio) a jeho ženy Sherry, kteří kdysi uprchli s léky z doupěte Spasitelů a potkali Daryla.

Živí mrtví - Studna

Živí mrtví - Studna (2016) (epizoda)

Morgan (Lennie James) a Carol (Melissa McBride) se ocitají v neznámé osadě zvané „Království". Ihned poznají, že je to rozrostlá komunita dobrých lidí, kteří prosperují pod vedením krále Ezekiela (Khary Payton). Morgan později zjistí, že i Království je vazalem Spasitelů a musí odvádět polovinu všech svých vypěstovaných surovin a odchovaných zvířat. Carol nakonec uteče a nechce, aby ji nikdo hledal.

Reklama

Ovládací panel