Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Série 4 (2020) (série) 

Rozhodně je to velké zlepšení oproti "suché" 3. sérii. Na první 2 série to možná nemá, nicméně co se akce a záživnosti týče, tak v tomto ohledu 4. řada dominuje. Je neuvěřitelné, že Berlín je nejlepší postavou i přes to, že zemřel ve 2. sérii. Jsem rád, že místo klasické nudné vycpávky jsme se dočkali super flashbacků, které dokonale doplnily děj, který měl rychlý spád. Těšil jsem se, až tu jako první ohodnotím postavu "terminátora", ale koukám, že budu až druhý :D Tato postava děj příjemně oživila, nicméně jeho schopnost schovat se před střelbou i v situaci, kdy to do něj pálí ze 4 stran mi docela nadělala roupy. Jsem rád, že se dočkáme 5. série (snad to korona neposune o dlouhé měsíce). Myslím si, že tím by mohli a nejspíše také měli ukončit. Za mě 90%. Bella ciao, bella ciao!

plakát

Sexuální výchova - Série 2 (2020) (série) 

Začátek 2. série vypadal velice slibně, dokonce jsem myslel, že to překoná i první sérii. Bohužel se tak nestalo. Těch klišé tam bylo opravdu moc a celé to je zbytečně vážný. Konec mě dokonce nudil, většinu času už jsem koukal s mobilem v ruce. Velice cením kostýmy, které jsou po celou dobu seriálu skvělé :)

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Další seriál z prostředí střední školy, který však zobrazení života puberťáků posouvá o level dál. Moc mě to nelákalo, ale k mému překvapení jsem si to náramně užil. Seriál není zdlouhavý 8 dílů je akorát. Sympatické postavy, humor, láska... :) 9/10

plakát

Euforie (2019) (seriál) 

Ne, tohle prostě neni ono. Je mnoho věcí, za co bych chválil, ale 84% je opravdu těžce nadstřelené. Příběh to snad žádný nemá a snad úplně všechny postavy jsou nesympatické. Sex education od Netflixu je daleko lepší počin.

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

Nadějný seriál, který stojí za to. Tedy první řada... Natočeno je to dobře, herci do toho dávají srdce, ale příběh bohužel místy dost pokulhává. Hvězdu dolu si zaslouží Hannah, která je bohužel pro nemalou část diváků včetně mě těžce nesympatická. Tato nesympatie se prohlubuje dlouhých 13 dílů. Další hvězda dolu je za zbytečnou 2. a 3. řadu. Seriál chtěl na cosi poukázat, což první série udělala. Pak to mělo skončit, což se bohužel nestalo.

plakát

Proč? 13x proto - Série 3 (2019) (série) 

I přes skvělé herecké výkony naprosté většiny postav musím hodnotit sérii negativně. Nesympatická a zbytečná postava Ani rozdává rozumy všude, kudy projde. Furt dokola se střídá několik časových linek až je to otravné. Postavy po pár dílech jen běhají jedna k druhé, jestli ten nebo tamta by byl schopný někoho zabít. Každej podezřívá každýho, každej v něčem lže... Mít série 6-8 dílů, tak to beru... bohužel se celý děj neskutečně vleče dlouhých 13 dílů a celé to dorazí úplně pitomý konec. Jediný pozitivum je, že jsme se konečně zbavili nesympatické Hannah, kterou však bohužel nahradila jiná pinda se slabostí pro násilníky. Nejsmutnější je, že první polovina mě opravdu bavila.