Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (111)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Tady neexistuje důvod proč na to nejít, proč to nevidět, proč to nemilovat, proč z toho nebýt absolutně odvařenej!  Tohle byla PARÁDA! Vizuální PORNO! Díky moc! Prosím prodlouženou verzi ve stylu LOTRa!!

plakát

Zázračné přistání na řece Hudson (2014) (TV film) 

Chybí mi to nejdůležitější... Sally, škoda že ho tam nedali aby něco řekl.  Každopádně jsem rád že jsem to viděl, vevnitř po "přistání" to očividně nebyla taková idýlka jak se zdá z filmu:)

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

Nechápejte mě špatně. Ten film je filmařské veledílo. Hudba je skvělá. Kostýmy přinejmenším zajímavé. Nápad výborný. Všichni víme že indiáni jsou "šikanování" neuvěřitelně.  Ale ta délka? Dyť to mohlo být o hodinu kratší a nikdo by se nedivil! Kdo a proč říká filmařům že mají dělat zbytečný tří a více hodinový délky?! Ten film tím stratil. Strašně moc. Zbytečně zdlouhavé. Bez akce.  Tohle zkraťte alespoň o hodinu a můžeme se bavit o oskarech a o tom, že to bude největší biják v kinech. S touto délkou, se můžou jít akorát tak osrat...

plakát

Extraktoři - Únos (2023) (epizoda) 

Nova se rozhodla natočit konečně reálný seriál? :D Nova dobře navnadila na další díly! Těším se!

plakát

Kingsglaive: Final Fantasy XV (2016) 

Jak nemám rád anime. A nesleduji je. Tak tohle sedlo.  Vizuální skvělý zážitek.  Hudba výborná.  Příběh, ušel.  Ano, sem tam je kamera hodně zmatená, že přesně nechápete co se kde děje (hlavně během soubojů) a nevíte na co se koukáte. Ale jinak to funguje fakt dobře.  Mrzí mě že v tomto stylu není natočeno více dílů. Ten svět, tak jak je vytvořen, mě teda opravdu přesvědčil. A moc se mi líbí.

plakát

Daredevil - Kinbaku (2016) (epizoda) 

Tohle už brutálně nedávám… Sleduju to jen kvůli Punisherovi, ale tohle je brutální CRINGE!

plakát

Daredevil - Daredevil (2015) (epizoda) odpad!

Tak tohle je největší hovadina co jsem nemohl čekat. Speciální jednotka co přepadne policejní konvoj?... Dál nebudu ani pokračovat. Humáč. Proto dávám "odpad"  Sice poprvé se v téhle sérii objevuje jakž takž dobrá hudba, konečně zaznívá něco zapamatovatelného, ale ten zbytek příběhu je fakt humáč. Proč že se na to sakra vlastně dívám?  Ajo, jen kvůli Punisherovi. Nic jiného...