Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (111)

plakát

Bombardování (2021) 

No nevím... Film postupně jak jeho délka nabývá, ztrácí dobrou vyprávěcí schopnost prezentovanou ze začátku. A posledních 20 minut už opravdu bylo čiré utrpení. To jsem přeskakoval opravdu už hodně a ve velkém tempu.

plakát

Den před krizí (2011) 

Skvělý obsazení! Skvělý herecký výkony! Tohle mě fakt bavilo.

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

Tak tohle bylo hodně, hodně moc špatný.  Absolutně nenavazující na předchozí díly, absolutní pohádka, absolutně nesmyslé. Tohle je totální zklamání...  Triky dobré. Někdy až moc. Harry Potter je starší, tak má být lepší a více vyspělí. Tady podle toho to spíš vypadá naopak.... Smutný konec.

plakát

Tenet (2020) 

Právě jsem to dokoukal znovu. GENIÁLNÍ FILM! Miluju ho! :D

plakát

Falcon a Winter Soldier - Nový řád světa (2021) (epizoda) odpad!

Tenhle díl má snad 4 hodiny. Stále na něj koukám a furt ho nemám dokoukaný... Start dílů bylo to nejhorší co Marvel vymyslel.  Cokoliv s Falconem je nudné a odpuzující. Když přijde na řadu Buky tak chvíli tomu už věříte a pak přijde opět... nuda.

plakát

WandaVision - Natočeno před živým publikem (2021) (epizoda) odpad!

Tohle je vtip ne? Ty vole to je slušný úlet takový blbosti pustit do oběhu. Oba dva první díly ODPAD. Jestli se zvládnu kousnout tak třeba dám třetí. Tohle je hrůza!

plakát

Black Widow (2021) 

Strašně dlouhý. Příběh ušel.  Hudba ... Už teď si ji nepamatuju. Strašně moc momentů kdy jsem viděl že to jen počítačově upravené. Tohle fakt není dobrý trend šetření. Ale ty detaily... Záporák na zemi má lepší hračky jak Loky a jeho armáda z vesmíru? Má lepší hračky jak kde jaký mimozemšťan? Hrabe?  Létající pevnost? Armáda nezabitelných žen? Neporazitelný robot? To mě fakt neba.

plakát

Operace Entebbe (2018) 

Silné tři hvězdy! Opravdu dobrý zážitek.

plakát

Donbas (2018) 

Naprosto totální zklamání. Na to jak byl film promován jsem se na něj těšil a dočkal jsem se jen pár zajímavých záběrů... Jinak vše nic neříkající a o ničem trvající záběry.  Kromě pár výstřelů z děl nejde vůbec nic vidět až na prostě klasicky dementní chování vojáků.  Podrženo sečteno. Ten film by mohl být o hodinu kratší. A nebyla by žádná změna.