Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (473)

plakát

Život není krásný (2008) (amatérský film) 

Hláška: vymahač č. 1: - "Do večera budeš mít ty prachy. Je ti to jasný ty píčo?" vymahač č. 2: - "Tohle je poslední varování." vymahač č. 1: - "V 10 večer si tě najdem. A jestli nebudeš mít těch 150 litrů, tak tě podříznu jako svini." Jarda Malík: - "A jak to mám kurva stihnout do prdele?" vymahač č. 2: - "To je tvůj problém ty zmrde. To sis měl rozmyslet, než sis ty prachy půjčil." vymahač č. 1: - "Dneska večer." vymahač č. 2: - "A abys věděl, že to myslím vážně, tak ti teď pobodám fotra." (Vymahač č. 2 pobodá fotra.) Jarda Malík: - "Kurva, ty vole!" vymahač č. 1: - "Tak večer ty čůráku."

plakát

Farma: Továrna na smrt (2009) (TV film) 

Hláška: vypravěč: - "Každoročně se ve spojených státech vypěstuje na maso více než 10 miliard zvířat. Většina na rozlehlých průmyslových farmách."

plakát

Stupně poražených (1988) 

Hláška: trenér Tomšovský: - "Dobře běhat může jenom ten, kdo umí trpět."

plakát

Raději vidličky než nože (2011) 

Hlášky: pán v TV: - "Víte, ze zdravých lidí žádné peníze neplynou. A žádné neplynou ani z mrtvých lidí. Jen z lidí, kteří jsou tak nějak na živu, s jedním či více chronickými onemocněními." & televizní reportér: - "Doktore Campbelle, vy věříte tomu, že i když živočišné bílkoviny z masa a mléčných výrobku nejsou kontaminovány, že i přesto by je lidi neměli jíst?" Dr. T. Colin Campbell: - "Ne, neměli by je jíst. Myslím, že čím blíže budeme rostlinné stravě, tím zdravější všichni budeme." & Dr. T. Colin Campbell: - "Jsem přesvědčený, že žádný lékařský postup se nevyrovná tomu, co dokáže rostlinná strava. S jistotou mohu říci, že naše vládní autority jednoduše vyjímají tuto koncepci výživy z každé debaty a diskuse, aby ochránili status quo. Kdyby teoreticky každý tuto myšlenku přijal, věřím, že bychom dokázali snížit náklady na naši zdravotní péči o 70 až 80%. To by bylo úžasné! Všechno by vycházelo z porozumění výživy, jejího aplikování a pozorování výsledků."

plakát

Obhájce (2011) 

Hláška: Mick Haller: - "Víš, co vždycky říkal můj táta o nevinnejch klientech?" Frank Levin: (sarkasticky) - "Ne, to jsem v životě neslyšel." Maggie McPherson: - "Není horší klient než nevinnej člověk." Mick Haller: - "Přesně tak. Protože když to poděláš a on jde do vězení... nikdy už sám se sebou nevydržíš. Takže musíš bojovat o jedinej verdikt. Nevinný."

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Hlášky: Mike Ross: - "Víte, jeden vůl mi kdysi řekl, že když máte u hlavy zbraň, není to jen buď se vzdát nebo zemřít. Je dalších 146 možností." & Harvey: - "Někdy musí ti hodní dělat špatné věci, aby ti špatní zaplatili. Nastal čas překročit hranice." & Harvey: - "Donno, potřebuju ten..." (Donna mu beze slova podá obálku.) "A taky jsem neměl šanci..." (Beze slova mu podá kafe.) "Vezmeš si mě?" Donna: - "O to už jsem se taky postarala, jsme svoji sedm let." Harvey: - "Dobře." & (Louis a Harvey řeší společný případ.) Louis: - "Další bod: nezavoláš Jessice, dokud to nebude vyřešené. Tohle jenom mezi tebou a mnou." Harvey: - "Bojíš se, že máma bude na mojí straně?" Louis: - "Ne, já vím, že bude na tvojí straně." Harvey: - "Protože budu mít pravdu." & (Louis prosí Harveyho, aby mu půjčil Mika.) Harvey: - "Řekni nahlas, že uzavírám případy nejlíp v New Yorku a je tvůj." Louis: - "Dobře." Harvey: - "Donně." Louis: - "Ne!" Harvey: - "Tak to se nedohodneme." Louis: - "Podvodníku!" Donna: - "Zábavné." & Donna: - "Nejsem do tebe zamilovaná, Harvey. Mám tě ráda jako bratra nebo bratrance. Prostě jako někoho, na koho se opravdu těšíš na Vánoce a pak jsi rád, že vypadnul. A pokud jde o nás dva, tak Vánoce skončily."

plakát

Osamělost přespolního běžce (1962) 

Hláška: (Pan Brown se ptá Colina na příčinu jeho umístění do nápravného zařízení.) pan Brown: - "Jak ses sem tedy dostal?" Colin Smith: - "Poslali mě sem." pan Brown: - "To vím. Ale proč?" Colin Smith: - "Chytli mě, byl jsem pomalej."

plakát

Zázračný běžec (1997) 

Hlášky: (Po návratu Steva z OH 1972 z Mnichova, kde skončil v běhu na 5 000 m čtvrtý.) Nancy Alleman: - "Jsem na tebe pyšná Steve a město taky." Steve Prefontaine: - "Jo, jasně. Zřejmě po mně pojmenujou ulici. Bude se jmenovat čtvrtá." & (Steve dostal před závodem od Billa Bowermana jím nově vyrobené boty pojmenované Nike "swoosh".) Steve Prefontaine: - "Ale podle mě to vypadá na zbytečnej odpor vzduchu." (A odtrhne "fajfku" Nike.) & Mac Wilkins: - "Žiju a dýchám s diskem. Dokonce nesnáším Vánoce, Díkuvzdání, Velikonoce a všechno, co mi naruší trénink."

plakát

Všemocný (2011) 

Hlášky: Eddie Morra: - "Očividně jsem se v několika věcech přepočítal, Eddie!" muž za dveřmi: - "Vím, že tam jsi!" Eddie Morra: - "Proč v momentě, kdy si začnete plnit ty nejzazší sny, vám vrazí někdo kudlu do zad. No... něco vám řeknu. Nikdy jim nedovolím, aby mě dostali!" & Eddie Morra: - "Jako člověk se čtyřciferným IQ jsem musel něco opominout. A že toho nebylo moc. Byl jsem tak blízko, abych udělal díru do světa. A teď jediná věc, do které udělám díru,… bude chodník." & Eddie Morra: - "Vidíte toho chlápka? To jsem já ne zas tak dávno. Jak může někdo, kdo nemá problémy s drogami a alkoholem, takhle vypadat? Pouze spisovatel." & Eddie Morra: - "1 tableta denně a věci, co jsem ten den dělal, neměly hranice."

plakát

Miluj svůj život (2007) 

Hlášky: host: - "Mým největším úspěchem v životě bylo, když jsem byl schopen odpustit. Vlastnímu otci, který odešel. Opustil rodinu kvůli ženě se třemi dětmi do věku 4 let. Velmi často medituji, modlím se k němu a děkuji mu za to, že přišel na svět a dal mi nejdůležitější lekci, jakou jsem kdy dostal: JAK ODPOUŠTĚT." & vypravěčka: - "Miluji se. Proto věnuji láskyplnou péči svému tělu. Miluji se. Proto si zařizuji pohodlný domov. Miluji se. Proto vykonávám zaměstnání, které mě opravdu baví. Miluji se. Proto se chovám ke všem lidem láskyplným způsobem. Miluji se. Proto odpouštím minulosti a zcela se ji zbavuji. Miluji se. Proto žiji v současnosti, prožívám každý okamžik jako dobrý a vím, že moje budoucnost je jasná, radostná a jistá, protože jsem milované dítě vesmíru a vesmír se o mě láskyplně stará." & vypravěčka: - "Všechny mé vztahy jsou harmonické. Jsem hluboce naplněna tím, co dělám. Každá zkušenost je úspěch. Zasloužím si to nejlepším a přijímám to. Naslouchám s láskou a sdělením svého těla. Jsem zdravá a dokonalá. Vyjadřuji vděčnost za všechno ve svém životě. Každý den mi přináší nová báječná překvapení."