Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené filmy (6)

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Hlášky: John Coffey: - "Bude tady v noci světlo?" Paul Edgecombe: - "Proč?" John Coffey: - "Já se totiž někdy ve tmě bojím." Paul Edgecombe: - "Ano, chodba je rozsvícená." & Melinda Mooresová: - "Kdo jsi?" John Coffey: - "John Coffey. Jako kafe, ale napsaný jinak." & John Coffey: - "Cejtím kukuřičnej chleba." Paul Edgecomb: - "To je od mé paní. Chtěla by ti poděkovat." John Coffey: - "Poděkovat za co?" Paul Edgecomb: - "Ty víš. Že jsi mi pomohl." John Coffey: - "Pomohl s čím?" Paul Edgecomb: - "Ty víš." (Nenápadně si ukáže na slabiny.) John Coffey: - "Ó. Byla vaše paní spokojena?" Paul Edgecomb: - "Několikrát." & John Coffey: (k Paulovi) - "Jsem unavenej, šéfe. Jako pes."

Telefonní budka

Telefonní budka (2002)

Hlášky: hlas v telefonu: - "Není to divný? Slyšíš zvonit telefon, mohl by to být kdokoliv, ale zvonící telefon se musí zvednout, že ano?" & hlas v telefonu: - "Stu, když zavěsíš, zabiju tě." & hlas v telefonu: - "Jestli se musíš ptát, tak ještě nejsi připravený to vědět."

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

Hlášky: Rachel 2: - "Jste chytřejší než vypadáte, Maršále. To asi není dobře." & Warden: - "Vedeme války, přinášíme oběti, roníme slzy nad těly bratrů a proč? Protože nám Bůh dal násilnou povahu, abychom bojovali jeho jménem." Teddy Daniels: - "Myslel jsem, že nám Bůh dal morálku." Warden: - "Nejčistší morálka je tato bouře. Vlastně morálka neexistuje. Není nic než tohle: Silnější vyhrává." & Teddy Daniels: - "Omlouvám se, zlato. Miluju tuhle věc, protože jsi mi ji dala. Ale pravda je... že je to zatraceně hnusná kravata." & Teddy Daniels: - "Tohle místo mě přinutilo zamyslet se." Chuck Aule: - "A o čem, šéfe?" Teddy Daniels: - "Co je horší? Žít jako zrůda, nebo umřít jako slušný člověk?"

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Hlášky: Joker: (Po úderu od Rachel.) - "Hmm, trošku bojovná. To se mi líbí." Batman: - "Tak to si mě zamiluješ." & Joker: - "Proč tak vážně?" & mafiáni: - "Co navrhuješ?" Joker: - "Je to prostý. Zabít Batmana." & (Bruce Wayne si sám zašívá ránu na ruce.) Alfred Pennyworth: - "Posledně, když jste se šil sám, dopadlo to špatně." Bruce Wayne: - "Učím se ze svých chyb." Alfred Pennyworth: - "To už musíte být velmi vzdělaný, pane." & Alfred Pennyworth: - "Zaútočil na vás tygr?" Bruce Wayne: - "Byl to pes." Alfred Pennyworth: - "Cože?" Bruce Wayne: - "Byl to velký pes." & mafián: - "Dej mi důvod, proč nemám říct tady tomu, aby ti ustřelil palici." Joker: - "Umím kouzlo. Nechám zmizet tuto tužku." (Joker vezme jednoho mafiána za hlavu a praští s ním o stůl na místě, kde stojí tužka.) Joker: - "Tadá! A je fuč." & Joker: (Drží nůž pod krkem mafiánského bosse.) - "Chceš vědět, jak jsem přišel k těm jizvám? Můj otec byl ochlasta a ďábel. A jednu noc mu ruplo v bedně víc, než obvykle. Maminka si vzala kuchyňský nůž, aby se mohla bránit. Nebyl z toho moc nadšený. Ani trochu. Takže zatímco jsem se díval, přitisknul ten nůž k ní a u toho se smál. Otočil se ke mě a říká: 'Proč tak vážně, synu?' Přišel s tím nožem ke mě. 'Proč jsi tak vážný, synu?' Strčil mi ten nůž do pusy a říká: 'Vykouzleme na té tváři úsměv.' A... proč jsi tak vážný?" (Podřízne bosse.) & Joker: - "Ti mafiáni se tě chtějí zbavit. Chtějí, aby to bylo jako předtím. Ale já znám pravdu. Nejde to vrátit. Změnils věci. Napořád." Batman: - "Tak proč mě chceš zabít?" Joker: - "Já tě nechci zabít. Co bych bez tebe dělal? Že bych se vrátil k oškubávání mafiánů? Ne, ne. Ne. Ne, ty mě naplňuješ." & Joker: - "Zaveď trochu anarchie. Zamávej zavedeným řádem a všechno se obrátí v chaos. Jsem vyslanec chaosu. A víš jak se to má s chaosem? Je spravedlivý." & Joker: (Uvidí Rachel.) - "Ahoj krásko. Ty musíš být Harveyho kočka. A jsi krásná. Ale vypadáš nervózně. Je to těma jizvama? Chceš vědět, jak jsem k nim přišel? Pojď sem. Hej. Pojď ke mě." (Strčí Rachel nůž do pusy.) "Měl jsem ženu. Krásnou, jako ty, která mě řekla, že se moc strachuju. Která mě řekla, že bych se měl víc smát. Co si zahrávala a zapletla se s nebezpečnýma lidma. Jednoho dne jí pořezali obličej. Na plastiku jsme neměli. Nemohla to unést. Jen jsem ji chtěl vidět, jak se znovu směje. Chtěl jsem jí dát najevo, že mi ty jizvy nevadí. Tak jsem si strčil do pusy žiletku a udělal si tohle. A víš co? Nevydržela se na mě dívat a opustila mě. Teď se na to dívám z té lepší stránky. Teď se tomu směju..." & (Po zatčení Jokera.) Anthony Garcia: - "Tak co máme?" komisař Gordon: - "Nic. Žádná shoda na otiscích prstů, DNA, zubech. Oblečení je na zakázku. Bez značek. V kapsách neměl nic, než nože a prach. Žádné jméno. Žádné další přezdívky." & Joker: - "Nejsem příšera. Jen jsem předběhl dobu." & Two-Face: - "Svět je krutý. Jediné, co je v tomhle krutém světě morální je náhoda. Nestranná a bez předsudků. Spravedlivá."

Kult hákového kříže

Kult hákového kříže (1998)

Hlášky: Seth: - "Koho nesnášíš, Danny?" Danny Vinyard: - "Nesnáším každého, kdo není bílý protestant." Seth: - "Proč?" Danny Vinyard: - "Jsou zátěž na cestě za pokrokem bílé rasy. Někteří jsou ovšem v pohodě." Seth: - "Kurva, žádný z nich není v pohodě, OK?" & Doris Vinyard: - "Stydím se za to, že jsi vyšel z mého těla!" & Bob Sweeney: - "V mém životě byl moment... když jsem obviňoval všechny a všechno... za veškerý žal a utrpení a všecky podlé věci, které se mi staly. Potom jsem viděl, co se stalo mým lidem. Obviňoval jsem každého. Bílé lidi, společnost, boha. Nedostával jsem odpovědi, nebo jsem se špatně ptal. Musíš klást správné otázky." Derek Vinyard: - "Jako například?" Bob Sweeney: - "Učinily tvoje minulé skutky tvůj život lepším?" & Danny Vineyard: - "Můj závěr zní, že nenávist je zbytečná zátěž. Život je příliš krátký, abychom si ho tímto ničili. Nestojí to za to."

Železný Schwarzenegger

Železný Schwarzenegger (1977)

Hláška: Arnold Schwarzenegger: - "Krev se navalí do tvých svalů a to je to, co my nazýváme NAPUMPOVÁNÍ. Tvoje svaly dostanou opravdu pevný pocit... kůže se chystá každou minutu explodovat. Je opravdu pevný, je to jako když ti tam foukají vzduch. Bezmála se nafoukne a cítíš rozdíl. Fantastický pocit. Je to jako uspokojení, když to přijde. Jako když mrdáš a uděláš se. Tak už víš jak moc jsem v nebesích? Udělám se v posilovně. Udělám se doma."