Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (12)

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Nejlepší maag...maaag….maaaagoořina co jsem kdy viděl:)

plakát

Venom (2018) 

Venom je klasická akčňákovka s výbornýma hlavníma postavama ale bohužel nic víc. Což by nijak nevadilo ale doufal jsem ve více hororovější film s temnější atmosférou, neříkám že jsem se vůbec nebál, u některých scén jsem trochu napnutej byl, ale těch scén tam bylo opravdu málo. Ale vypadá to tak že Tom Hardy se mi do hlavy už navždy zapíše jako Eddie, ovšem na druhou stranu Rize Ahmeda jako Carltona Drakea rychle zapomenu, protože nebyl vůbec ničím zajímavej. A tak celkově jsem se nenudil, naopak mě humor opravdu bavil a akční scény byly výborné, a jsem rád že jsem viděl tvář Woodyho Herrelsona, protože obsazení tohoto pána je asi jedno z nejlepších rozhodnutí co filmaři mohli udělat, takže celkově film doporučuju, a snad se dočkáme pokračování, protože jestli jo, tak to bude masakr.

plakát

Solo: Star Wars Story (2018) 

Ten film obsahoval absolutně vše co jsem chtěl, byl plnej nadupanými akce, postavy fungovaly přesně tak jak měli a herci byli prostě parádní. A asi nejlepší na tom filmu byla chemie mezi Hanem a Chewiem, ty dva jsou prostě neoddělitelný, takže doufám že se někdy ještě od disnyho dočkáme takovýhleho fanouškovského odlehčení.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Sundat hodinky a nazout holínky, na téhle cestě bude mokro, protože nejspíš někteří lidi v kině opravdu zvlhnou. Ať to bude jejich oblíbenou postavou, protože všechny postavy zde pracují a fungují na 110% a nebo to bude famózním záporákem, který svým charakterem musí udělat snad každýho:-D To je v podstatě jedno, na tenhle film prostě se vydrží dívat každý, protože nikoho neurazí a svým příběhem a celkovým podáním toho příběhu, prostě musíte být spokojení. Takže Avengers zase trochu zvedli svoji laťku a já si strašně moc přeju, aby MARVEL pokračoval v tomhle perfektním rytmu, protože se mu to daří už 10 let:-)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Co si budem povídat, byly tady díry a né zrovna nijak malé. Ale vůbec mi to film nezkazilo, protože když jsem viděl 7. epizodu, která mě totálně vyděsila s tím, že všechno zůstane při starým a všechno se bude točit pořád dokola. A nakonec zjistíme, že celá sequel trilogie byla úplně k hovnu a vznikla jenom jako remake original trilogie, pro malý haranty, kteří si libujou jenom v CGI efektech a děj jde nějak kolem nich. Tak mě osmička mile překvapila, protože Rian celou mou nejistotu do mrtě rozsekal a směr kam se upírá svět SW, poté co do kin přišel The last jedi, je úplně jiný, než jak to vypadalo v The Force awakens. A hlavně mě Johnson potěšil tím, že se zbavil zbytečných věcí ze starých Star Wars a šel úplně jiným směrem, hlavně úplně novým směrem. To jestli je ten směr dobrý se dozvíme až v roce 2019, do tý doby musíme jenom doufat, že se tam neobjeví všech fanoušků oblíbená postava Jar Jar Binks;-)

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Proč Jamesi, proč si to udělal, proč si zkurnil to nejlepší. Teda co Gunn splodil je z cela jistě famózní příběh, s obrovským potenciálem pro nej příběh z MCU. Aaaale celý to kazí zpracování filmu kde Gunn vyhořel. Ano něco je fajn, něco je až moc fajn. Třeba emocionální a nebo seriózní stránka filmu, tam opravdu je, ale ta humorná stránka je tak bídná, že překrývá to dobré na filmu. Nikdy jsem nečekal že budu muset říct, že vtipy Star lorda a spol, jsou tak chabé, že mi bylo až trapné se na to koukat. Ale jinak řešení rodinných vztahů v trojúhelníku Ego, Starlord a Jondu , bylo překvapivě zajímavé. Takže rozhodně škoda toho, že James chtěl trumfnout humor v předešlím díle a přitom se mu to zvrtlo k humorem suché frašce.

plakát

Sedm (1995) 

Tak tohle je vrchol žánru krimi, celý dvě hodiny jsem ani netušil, co se v další scéně stane a atmosféra byla tak silná, že jsem trochu litoval toho, že se na to koukám v noci:-D Bože kéž bych žil v 90 letech, protože bych měl jeden z největších zážitků z kina v mým životě.

plakát

Black Panther (2018) 

Věděl jsem že něco takovýho přijde, ale né u tohohle filmu, protože mé fanouškovské natěšení na tento film, bylo opravdu obrovské. Strašně moc jsem se těšil, až uvidím mou oblíbenou postavu v akci, až uvidím překrásnou atmosféru Wakandy, která je bezpochyby zajímavá země. Ale místo toho jsem dvě hodiny trpěl, při dívání na strašnou splácaninu, s hloupým scénářem a ještě hloupějšími vtipy. Nevím, jestli vibranium v tomto filmu bylo nějak jiný, než co má Kapitán Amerika v štítu, ale tolik vlastností aby mohl mít jeden kov, je opravdu k zamyšlení a nebo spíš na pořádně silnou drogu, protože si myslím, že si během natáčení nějakou Coogler určitě dal. Ale nejhorší je, že v určitých místech film vůbec nedával smysl a nebo naprosto vykrádal jiné filmy. Takže až se bude chtít pobavit nad tím jak Black Panthera (Jamese Bonda), připravuje jeho sestra (Q) na misi, tím že mu dá tolik (ne)agentovských serepetiček, tak proč ne. Ale teď abych nebyl za kritizující svini, tak řeknu něco pozitivního a to že Andy Serkis a Martin Freeman jsou herci, kteří mě stále více fascinující, protože ti jediní mě v tom kině udrželi až dokonce a rozhodně i ostatní postavy měli něco do sebe, třeba postava Killmongera, měla přiběh, který mě dokázal zaujmout a určitě bych takových příběhů a postav, chtěl vidět víc i někde jinde. Takže za propracování postav palec na horu, ale ve zbytku filmu, nebylo nic na co bych s nadšením vzpomínal.

plakát

Hvězdné války: Sváteční speciál (1978) (TV film) 

U tohoto filmu si i největší fanoušek Hvězdných válek párkrát zívne, proto nechápu jak mohl Lucas dopustit, aby nějaký divák Hvězdných válek tohle viděl, takže dvě hvězdy za název Star Wars a za animovaného Boba Fetta.

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Dlouho jsem přemýšlel co k tomuto filmu napíšu, protože když jsem se na to koukal, občas mi přišlo že se zastavil čas, ale ke konci filmu jsem už koukal s otevřenou pusou. Takže rozhodně jsem udělal dobře že jsem si to pustil, ale pouštět si to ještě jednou, asi bych vytuhnul hned u první scény.