Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (44)

plakát

Příslib (2016) 

Mě se tenhle film líbil právě proto, že to byl příběh jedné smutné lásky. Když se budu chtít podívat na dokument o skutečné likvidaci Arménů, tak si pustím něco jiného. Tohle je film a proto ho jako film hodnotím. Moc se mi líbil, byl to drsný příběh a jako jeden z mála filmů v televizi mne maximálně zaujal.

plakát

Čarovný kamínek (2019) (TV film) 

V téhle pohádce se mi moc líbily krásné záběry přírody vylepšené zajímavými kostýmy a světly, děj byl také docela zajímavý. Myslím, že letošní nové vánoční pohádky se povedly všechny.

plakát

Čertí brko (2018) 

I tahle vánoční pohádka se mi líbila. Čerti byli opravdu parádní a hrozně se mi líbila role hubaté Jany Plodkové.

plakát

Jak si nepodělat život - Nonstop lahůdky (2019) (epizoda) odpad!

Tak tohle byl pro mne film úplně o "ničem". Pořád jsem čekala, že se děj nějak rozjede, ale bylo to velké zklamání. Vydržela jsem do konce jen proto, že jsem čekala prostě na něco, co ovšem nepřišlo. Ostatní díly se mi líbily víc.

plakát

Bon Jovi - Always (1994) (hudební videoklip) 

Tahle píseň je mým symbolem mládí. Milovala jsem tenhle klip, který v tu dobu hráli na stanici MTV snad pořád. Ale to mi vůbec nevadilo. Tenkrát se na ty klipy dalo ještě dívat, dnes už mne to nebaví. A Bon Jovi - ti uměli udělat hit.

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Tak jsem po dlouhé době viděla film, který byl opravdu zajímavý a bavil mne od začátku do konce. Nejlepší třešnička na dortu byl závěr v Praze, protože mne uchvátil interiér pivnice u milosrdných (který bohužel byl jen filmový). Do téhle hospůdky bych se hrozně ráda podívala. Dnes už se tam nepodívám, není to tam "můj šálek kávy", je to příliš snobské. Ale hrozně se mi líbilo, že se v příběhu objevila Praha.

plakát

Tančírna na hlavní třídě '59 (2018) (seriál) 

Pokračování první série se mi líbilo ještě daleko víc. Nejvíc oceňuji muziku - ta byla fakt skvělá. A příběh mě tak zaujal, že jsem se nemohla dočkat vždy další části.

plakát

Ma Ma (2015) 

Tenhle film mne dostal. Smutné téma, silný příběh, ačkoliv nemám ráda filmy s titulky, tak tady mi to vůbec nevadilo. Nechtěla bych zažívat to, co zažívala hlavní hrdinka. V tu chvíli si člověk uvědomí, jaké má štěstí, že je relativně zdravý.