Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 092)

plakát

Paranormal Activity 4 (2012) 

Přísné hodnocení je za hluchá místa a nudu, která provází spoustu scén. Celkově je to velmi slušně zahrané, ale gradace je nulová a finále už to nezachrání.

plakát

Rossija 88 (2009) 

Ruský nazi kroužek bez omáčky. Nebojte se přílišného násilí, snímek má v podstatě standardní šablonu s tragickým koncem. Je však natočen bez podbízení a napřímo. V rámci žánru nadprůměr.

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Parta dobráků zachrání budoucnost LA rozstřílením celé mafiánské sítě. Pohádkově odvyprávěno s mnoha nedokonalostmi, ale postupně se můj dojem spíše zlepšoval než naopak.

plakát

Neutečeš (2014) 

V dnešní době něco tak nového, přitom dávno důvěrně známého. Žádné moderní technologie, zkratky a účelové lekačky - pouze příběh, kamera a hudba. Hororový Drive, který mi svým nátlakem bude v hlavě rezonovat ještě hodně dlouho. Některé scény až nesnesitelně těžké, celkově má však fanoušek radost z nevídaných emocí.

plakát

Nepřítel (2013) 

Psychologický nášup v pomalém tempu s výborným Jakem. Naprosto srovnatelné s Lynchem.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Název vystihuje vše - opravdu zběsilá jízda. Pro mě však až absurdně směšná ve špatném slova smyslu. Stále je to však na 60 % díky monstrózní akci a Hardyho minimalizmu. Závěr ala Emmerich zcela zbytečný.

plakát

Vejška (2014) 

Plnohodnotné pokračování i se svými malými minusy, bez kterých se však mainstream nedá točit. Doufám, že ve stejném obsazení se tvůrci sejdou ještě aspoň jednou.

plakát

Šišanje (2010) 

Život na Balkáně je tvrdší než ve zbytku Evropy a extremismus je zde o to drsnější. Zajímavá je provázanost jednotlivých společenských institucí a vývoj člověka ve jménu ideologie, nakonec však jen obyčejné loutky s tragickými osobními prohrami.

plakát

Made in Britain (1982) (TV film) 

Made in Britain aneb Ze života nepřizpůsobivého nácka. Roth se chová spíše jako anarchista a systém si s ním neví rady. Tito lidé však existují i v dnešní době, proto snímek neberu jako přímou výpověď thatcherovské Anglie, ale novodobé západní civilizace.

plakát

Hluboko v lesích (2012) 

Špatně koukatelná amatérština s několika slušnými momenty, ale s natolik hloupým scénářem a chováním postav, že tvůrce v podstatě litujete.