Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (3 090)

plakát

Ozzy Osbourne, na trůnu temnoty (2020) 

Několik nových informací jsem se dozvěděl a sledovat Ozzyho osud a hlášky je vždy zábavné, ale až příliš času spolkly rozhovory reportérů s jeho synem a dcerou.

plakát

Nic ve zlým (2023) 

Slabota. Snímek má pár lepších momentů a slušný soundtrack, ale většina scénáře je nevtipná nebo trapná.

plakát

Sedm schodů k moci (2023) (seriál) 

Nečas je tak slabý, až mu ho je člověka líto. Ale slabí lidé nesmí zastávat vedoucí funkce.

plakát

Teroristka (2019) 

Zde Bajgar lehce přestřelil - chápu, že snímek je nutné brát s extrémním nadhledem a sledujeme prakticky veselohru řezanou westernem a tarantinovským nádechem, ale i přes skvělé herecké výkony sklouzává k bezcenné frašce. Teorie tygra má vyšší rozměr a viděl jsem ji už několikrát, Teroristku si znovu nepustím.

plakát

BANGER. (2022) 

Po dramatickém Domestiku přichází plytká sonda do noční Prahy, ve které se z honby za hitem stane feťácká apokalypsa. Ruční kamera, tmavý obraz, špatný zvuk, hektický střih. Herci dobří.

plakát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

První díl uspokojivý, potěší vybarvení doby i herecké výkony - hlavně Issová překvapila. Dokumentární materiál je proložen dobrou filmařinou a vtipnými vsuvkami. Druhý díl postupně graduje k fatálnímu konci, podobně jako při potopení Titanicu.

plakát

Znamení ve zdi (2002) 

Je to takový ten snímek mezi dvěma a třemi hvězdami, slabší příběh s nepřesvědčivým zpracováním, ale pár slušných chvil i silných scén se nabízí.

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Vorlovina a Kohákovina dokupy, která vypráví příběh lehce neobyčejného kluka z obyčejné dědiny, Vedlejší role kamarádů s obličeji Budaře a Čtvrtníčka jsou dobrým oživením.

plakát

Záhada Silver Lake (2018) 

Tento snímek je na hranici hodnocení, je dobře natočený, mystery atmosféra je poutavá, stejně jako exteriéry a noční život LA a například taneček na REM v podzemním klubu je výborný. Celé to však plyne k relativně trapnému rozuzlení a prakticky do ztracena. Stopáž je navíc krutá pro diváka.

plakát

Alberto Tomba: Vincere in salita (2023) (TV film) 

Krásný dokument o jednom z nejlepších sportovců všech dob. Mimozemšťan z Boloně, který vytřel zrak všem klukům z Alp a poslal Stenmarka do důchodu. Úžasný člověk, dechberoucí životní příběh.