Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (22)

plakát

Nech svět světem (2023) 

Tři hvězdy za úžasnou kameru, realističnost vykreslení následků pádu komunikačních sítí a některé herecké výkony... Nelíbila se mi nedotažená dějová linka s jeleny a totálně umělý způsob komunikace, rozhodování a fungování skupiny v krizové situaci.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Děsný kulisy, umělý prostření (kuchyně, kancelář, hospoda...), většina totální neherci. Seriál plný filmových klišé dnešní doby... Instagramergy, biomamky s marmeládkama za dvě kila, moderní babičkou Katty, která div netahá vapo... Rádoby bojová scéna totální odpad. Zbytečnost.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Bože, co to bylo za utahaný odpad!? Druhá půlka naprostý děs. Vůbec jsem nepochopil politiky, influencerku v autě... Splácaná hovadina.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Pecka film! Neskutečný hlášky jako (SPOILER!) "Někde tady lítal. Bomba dárek, si zabil. Hrábě." Děj se neustále hýbal, minimum hluchých míst, spousta nekorektních vtipů. Vynikající Štáfek. Trochu mi nesedl do role mafošů Plesl a Novotňák, možná kdyby se prohodili bylo by to lepší... těžko říct. Každopádně mě Fylm neskutečně bavil a těším se na dvojku!!

plakát

Boží mlýny (2021) (seriál) 

Nuda.. po půl hodině jsem to vzdal.

plakát

World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji (2020) (pořad) 

Na sérii jsem narazil náhodu. Brutální závod. Škoda, že se režie vůbec nevěnovala druhé půlce týmů, včetně toho českého...

plakát

Mikýřova úžasná pouť internetem (2020) (pořad) 

"Dospělý lidi jsou cynický, zlý, do všeho rejpou, všechno kritizujou. Člověk udělá nějakou chybu a oni na to upozorněj" Best pořad, sleduju pořád. 100/100

plakát

Půlnoční nebe (2020) 

Clooney dal do hrnce Intelstelar, Marťana a Gravitaci. Přidal béčkový herce, extrémně nezajímavý scénář a uvařil leda tak dvě hodiny nudy. Totálně bez nápadu, herecky úplně prázdný, emoce nula, koncovka tupá. Snad jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl...

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Za mě to byla taková průměrná pohádka. Za rok si na děj nevzpomenu. Strašně mi nesedl dabing princezny... Jde to moc poznat, herečka otevírá pusu hrozně málo přitom mluví hrozně moc nahlas. "Naštěstí" nedostala v pohádce tolik prostoru... A vůbec, nemám nic proti zahraničním hercům a jak dobře víme, jdete to udělat i kvalitně jako u historické Popelky. Kde si zahrálo hned několik německých herců. I přesto si myslím, že měla být do hlavní role osazena nějaká mladá česká herečka, kterou by lidé více znali.

Ovládací panel
2 body