Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Univerzální uklízečka

Univerzální uklízečka (2005)

Výborná komedie s dobrým nápadem a hereckým obsazením. Bývalá vražedkyně s loďákem, která právě vyšla z vězení se chce postarat o svou rodinu... Výborná Maggie Smith. "Jiné dcery vybírají se svými matkami svatební šaty a já se tady zbavuji mrtvol,... Počkej, jak víš o těch dalších?"

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

"Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš."

Bosé nohy v parku

Bosé nohy v parku (1967)

Přestěhovat se do bytu v šestém patře s dírou ve střeše, třemi místnostmi, podivnými sousedy co nechodí dveřmi, topením, co netopí.... „Prý má začít sněžit, aspoň to uvidíte první." „Kdybych znala někoho v 3. patře, zašla bych na návštěvu.”

Čelisti

Čelisti (1975)

Spielbergův film se stal legendou a zanechal mnoho šrámů na duši, mnoha lidem, kteří s nevěřícím pocitem lezou do nějakého toho temnějšího koutu rybníka.

Léto 84

Léto 84 (2018)

Tak to bylo něco. Nádherná retro podívaná. Film se inspiruje dalšími podobnými příběhy, ale to nemění nic na tom že je absolutně všechny přebyl. Herecké výkony byly absolutně skvělé. Tak suprový konec tu už nebyl dlouho u žádného hororu.

Mrs. Doubtfire - Táta v sukni

Mrs. Doubtfire - Táta v sukni (1993)

Výborná komedie s Robim Wiliamsem nemá chybu. Tanec s vysavačem, amatérské vaření a maskování jsou herecké koncerty jako i v některých jiných filmech např. Někdo to rád horké a Tootsie. Filmová rodiná komedie kterou mám rád. FÍGARÓÓÓÓ............

Někdo to rád horké

Někdo to rád horké (1959)

Oscarový trhák s krásnou Marilyn Monroe. Jozefína a Dafné mě pobaví vždycky. Kostýmové scény jsou dokonalé. „Já jsem chlap. To nevadí, nikdo není dokonalý." Ano, nikdo není dokonalý, ale tenhle film ano. Zapojit do toho mafiány a honičky se střelbou s něžným humorem, který ani po tolika letech neztrácí šmrnc. "Jestli nás postřílí, tak nás odvezou do ženské márnice, tam nás svléknou a já se hanbou propadnu." Prostě perla mezi hollywoodskými filmy.

Pomáda

Pomáda (1978)

Jeden z muzikálů, který nikdy nezanikne. Úžasná hudba a herecké výkony. A je to docela sranda a někdy i Romanťárna. LETNÍ LÁSKA NEČEKANÁ.......NEJSEM TĚHOTNÁ.

Švadlena

Švadlena (2015)

Málo filmů si jde zapamatovat díky jedné větě, která by shrnula celý ten filmový zážitek. Ale tady se to povedlo: „Jsem zpátky, parchanti.“

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)