Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (62)

plakát

Infiltrace: Obchod s nadějí (2021) (TV film) 

Dost rozporuplný díl Infiltrace, ale jako Infiltrace: Obchod se svědomím je naprosto neobjektivní, to podle mě do publicistiky nepatří, ČT má na víc, než na level Blesk.

plakát

Infiltrace: Obchod se svědomím - nová fakta (2019) (TV film) odpad!

Mám ráda sérii Infiltrace, nicméně tento díl byl pro mě šok. Nikoli ale tak medicínský, jako šok z toho, jak neobjektivní práci ČT má na svědomí. Objektivita v tomto díle neexistovala, takže prakticky nekoukatelné. Tohle je za mě dno. - jak první díl, tak toto pokračování, celkově mám tedy z Infiltrace smíšené pocity :/

plakát

Infiltrace: Obchod se svědomím (2019) (TV film) odpad!

Mám ráda sérii Infiltrace, nicméně tento díl byl pro mě šok. Nikoli ale tak medicínský, jako šok z toho, jak neobjektivní práci ČT má na svědomí. Objektivita v tomto díle neexistovala, takže prakticky nekoukatelné. Tohle je za mě dno.

plakát

Proč? 13x proto (2017) (seriál) 

První série mě i dost bavila. Občas mi něco přišlo až moc přehnané a vyhrocené, ale ok. Druhé série šla. Další jsem rozkoukala, ale nedokoukala, už to bylo na mě hrozně přemotané, vyhrocené až moc nerealně.  Celkově ne špatný seriál, ale postupem času dle mého se hrozně zhoršoval.

plakát

Vyproštění (2020) 

Za mě 8/10. Je to skvělý film, ale na můj vkus až moc brutální. Jinak výkon Chrise Hemswortha, byl super. Snímek povedený.

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Za mě lepší než jednička i než dvojka. Patrick Dempsey úžasný, to samé Renée Zellweger a Colin Firth. U mě tedy určitě ne zklamání, ale naopak, vtipné, taková oddychovka 9.5/10

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Tohle ani nepotřebuje komentář, raději si vypíchnout oči, než vidět jen minutu z tohoto seriálu.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Film se mi moc líbil, asi jsem čekala něco trochu jinak, ale po počátečním šoku mnohem lepší, prostě jsem čekala spíše drama, než komedii, ale kdyby nebyly tak obrovské očekávání, což po Avengers: Infinity War, určitě bylo. Ale film super za mě je to 9/10, jediná věc, co mi na filmu opravdu vadila, i když to byla drobnost je ta, že film chtěl být za každou cenu vtipný, což mi přišlo přehnané a občas až nevhodné, ale jinak film super.