Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Thriller

Recenze (30)

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Film hodnotím jako dobrou akční oddechovku, bez spojitosti se sérií Rychle a zběsile...

plakát

Mrakodrap (2018) 

Film je plný akcí, napínavý a pořád se nečo děje. No, ale pořád je to jen oddechovka k čaji.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Myslím si, že Conjuring jednička je nejlepší a můj nejoblíbenější horor úplně právoplatně. Joo, je to prostě pecka, kdo neviděl nepochopí a kouknout rozhodně musí... Samozřejmě ve více lidech, je to pak větší pecka!

plakát

See (2019) (seriál) 

Tenhle seriál má parádní rozjezd, kdy nám představí, jak to v tomto světě nyní funguje. Bohužel musím přiznat, že nadšený jsem byl asi první dva díly. Po opuštění vesnice mé nadšení celkem klesalo. Byl bych radši, kdyby se děj více odehrával v té vesnici a rád bych omezil to cestování, které nás provází celou první sérií. Vytvořit tento svět byl skvělý nápad se skvělou myšlenkou, ale příběh měli zvolit kapku jiný. Jerlamarel i jeho příběh mě opravdu zklamal. Za to Baba Voss v podání Jasona Momoi, byl perfektní. Hereckým výkonem je tu nejlepší na place a jeho kostým i vzhled mě mile potěšil. Každopádně i tak se těším na další sérii a zajímá mě, jak dál tohle bude pokračovat.

plakát

Nerve: Hra o život (2016) 

Celkem fajn oddechovka s potenciálem, který bohužel nebyl naplněn.

plakát

Rudej Fanda (2019) (pořad) 

Tvůj pořad mě hodně baví. Gratuluji, máš pět hvězd od sešívky.

plakát

Hooligans (2005) 

Fantastický příběh, který ukazuje, jaká byla situace dříve v Anglii na fotbalových stadionech. Fanoušci Londýnských celků se nikdy moc nemuseli a co se může stát, když na sebe během FA Cupu narazí West Ham United a Millwall? Je to drsný svět o brutalitách, ale naopak i o přátelství a důvěře. Smutný konec nám ukazuje, jestli je opravdu tohle všechno nutné a měli bychom se opravdu zamyslet nad tím, jestli to co jako fanoušci děláme je správné.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Je jedno jestli vám je 15 nebo 70, jména jako Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger nebo Bruce Willis mají fakt zvuk a narvat je všechny do jednoho filmu byl fakt vynikající nápad. Ikdyž příběh byl kapku ohraný, sem tam průměrný, tak díky téhle old týmovce se posouvá na vrchol. Rozhodně ho můžu doporučit.

plakát

Warrior (2011) 

Tohle byl můj první film s Tomem Hardym, který jsem viděl a ihned jsem věděl, že se mi Tom dostane do top desítky. Warrior je film, který můžete vidět kolikrát chcete a stejně vždy budete brečet. Nechci to nějak natahovat, taky proč jo že? Ve 140 minutách opravdu pochopíte, že rodina je to nejdůležitější co máte.