Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Western
  • Krimi

Recenze (810)

plakát

Sedm opuštěných (1974) 

"Rodina žijící v pohraničí putuje vlakem..." a ten vlak měl vepředu pár koňských uší a vzadu ocas. Jo a během děje pár lidí zemře - to jsme se nasmáli. Jak já miluji tyhle oficiální texty distributora. Rodinná moralitka s předvídavým dějem a nevalné úrovně. V rámci žánru za 2.

plakát

Železný stisk (1977) 

Po Vraždě na Eigeru (1975) jsem doufal, že větší pitomost od Clinta už neuvidím, a ejhle, přece se podařilo. Jen nevím, komu poděkovat - hloupým scénáristům nebo neschopnému režisérovi. V rámci žánru za 2.

plakát

Nahý polibek (1964) 

Ty brďo! To jako vážně?  A Fuller je skvělý scénárista a režisér? Podle tohoto filmu to tak ale nevypadá. Už jen chybělo, aby sestřičky z ústavu ukázaly své "přednosti", a i samotný Russ Meyer by musel být na film pyšný. V rámci žánru za 2.

plakát

Turks fruit (1973) 

Při sledování tohoto filmu nelze si nevzpomenout na francouzsky 37°2 Le matin (1986), který pojednává o podobné tematice a je natočený podobnými výrazovými prostředky. Francouzský vyhrává na celé čáře, jelikož v průběhu děje nepadá pod uměleckou úroveň, kdežto tento je především přehlídkou laciné (a většinou zbytečné) režisérské exhibice a sentimentality. Chtíč nelomcoval jen hlavním hrdinou, ale obávám se, že i samotnými tvůrci. V rámci žánru za 3.

plakát

Vražda na Eigeru (1975) 

Svatá prostoto! Tak pitomý příběh aby člověk pohledal. Tohle dát do hromady mohl jen šílenec. Neskutečné... a směšné! V rámci žánru za 2.

plakát

Ferdinand I.: Král neapolský (1959) 

Ve filmu se sešli všichni tři sourozenci herecké rodiny De Filippo. Jako vždy vynikající Peppino (král Ferdinand), sestra Titina (domácí) a bratr Eduardo (Pulcinella). Peppino jasně dominuje celému filmu. V rámci žánru za 3,5.

plakát

Kapitán Apač (1971) 

Vůbec jsem netušil, že Britové natočili ještě jeden díl s Jamesem Bondem. Docela extravagantní. Rád bych také poděkoval autorovi obsahu, že nám všem prozradil pointu filmu. Děkujeme. V rámci žánru za 3.

plakát

Skrytý nepřítel (1940) 

Co je to za špionážní film, kde je hned od začátku zřejmé, kdo je kdo a kdo za koho kope. V rámci žánru za 2.

plakát

Farář u svatého Dominika (1944) 

Přesně jako ze života... Pohádky mají více racionality, než tenhle slabomyslný scénář. V rámci žánru za 2.

plakát

Opasek na pistole (1953) 

Naivní béčko, ne moc dobře natočené, ale děj odsejpá, takže... V rámci žánru za 2,5.