Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Western
  • Krimi

Recenze (810)

plakát

Tom a Jerry (2021) 

Totální fiasko po všech stránkách. Spojit Toma a Jerryho s rapem může jen kulturní barbar. A samozřejmě Hollywood. V rámci žánru za 1,5.

plakát

Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne (2020) (TV film) 

Biografie je spíše takovým pokračováním seriálu Osbournovi, takže více než o hudbě se dozvíte všechny ty profláknuté špatnosti, co Ozzy za život napáchal a zažil, vše dokonale podbarvené vhodným hudebním doprovodem, abyste věděli, co si máte myslet, rozhovory s celebritami, co nemají co říct (Ice-T) atd... typická americká (bulvární) produkce. Ale kdo ho má rád, bude potěšen, i když nic nového se nedozvíte. V rámci žánru za 3,5.

plakát

Dumbo (2019) 

Řemeslně natočený prefabrikát, tentokrát okořeněný nudou. Ten příběh je prostě chatrný. V rámci žánru za 3.

plakát

Pokémon: Detektiv Pikachu (2019) 

Nejlepší herecký výkon podal Pikachu, to mluví za vše. Jinak jde o jednorázový spotřební tovar, nic víc. V rámci žánru za 2,5.

plakát

Mission: Impossible - Fallout (2018) 

Akční scény jsou fajn, jen ty kecy kolem toho... jak pro nezletilé. Už mě to nudí. V rámci žánru za 3,5.

plakát

Tomb Raider (2018) 

Nevěděl jsem, že restart Lary Croft znamená opsat Dobyvatelé ztracené archy. Mezi oběma filmy je neskutečných 37 let a je tristní poznat, že za tu dobu Hollywood nedokáže přijít aspoň se špetkou něčeho originálního a jen na sebe vrství jedno klišé za druhým. Kdybych navštěvoval 3. třídu mateřskou, byl bych z filmu na větvi. Žel, nevýhodou lidí po pubertě je, že už toho viděli příliš a nedají se jen tak opít rohlíkem. Hlavní hrdinka nevýrazná (žel), režie standardně standardní, t.j. nezajímavá. Jak může 37letý film bez digitálních efektů vypadat moderněji, než jeho superdigálněmoderní následovník? Dohledal jsem si scénáristy. Jde o mladší lidi. Tak proč ten scénář vypadá tak staře, unaveně a předvídatelně. Nebo snad přípravní fáze psaní scénáře zahrnovala přemítaní Dobyvatel? Nějak tak mi to vychází. V rámci žánru za 2,5.

plakát

Baby Driver (2017) 

Orgie formy nad obsahem. I když ten obsah. Na 2 hodinový film, nejsem si jistý, zda to nějaký děj mělo. O příběhu je zbytečné diskutovat, taká je to slátanina. Ale všimli jste si ty cool účesy? A ty hadry, co měli na sobě, jak z reklamy, cool. A ty písničky, po celý film, ty byly boží, co? A vůbec, všechno bylo tak coolové, ten střih byl cool, režisér Wright byl cool, točil to v Americe, všimli jste si?... Co říct na závěr. Že nevíte, co tím chtěl říct, protože marně hledáte nějaké poselství? Není proč plakat. Že byl kdysi Wright nadějný režisér a teď točí sračky pro puberťáky? Není první ani poslední, není proč plakat. Možná ta počáteční naděje nebyla ani naděje, jen obyčejné řemeslo. Není proč plakat. Naleštěné hovno - běžný to artikl současné doby. Není proč plakat. V rámci žánru za 2.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Vizuální a esoterické orgie navěšené na 30 minutový příběh. Mladší bratříček Nolanova Interstellaru (2014). Častý to zlozvyk dnešního Hollywoodu. V rámci žánru za 3,5.

plakát

Kapitán Bombarďák ve filmu (2017) 

Skutečnost, že jde o film pro děti předškolního věku ještě neznamená, že musí být dětinský. Kvalita animace nehodnocena. V rámci žánru za 2.

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Jo, jo. To když se dají do britské klasiky hoši z hollywoodské účtárny, to se dějou, panečku, věci. V rámci žánru za 2,5.