Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (1 807)

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Je to tam! Opět! Prušinovský přidává další díl nekompromisního humoru, který ne každému bude po srsti. Marhoul je borec!

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 2 (2024) (epizoda) 

Dneska to bylo o něco slabší. Nebýt Mikýře a Bendiga, kterej chce hrát Žida v koncentračním táboře, byla by to docela i nuda.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Audiovizuální porno. Jsem naprosto vystřelený na Arrakis. Tohle je jedno z nejlepších sci-fi tohoto století. Možná že ho neváhám pustit do své TOP 10 nejlepších filmů. To se mi sakra dlouho nestalo. Nemám slov a musím se na to podívat znova. 95%

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Třeba se tady s těmi odpady poserte, ale tohle je nadstandardní seriálový počin. Ano, hlavní hrdina je trochu kokot, protože se chová místy fakt dementně, ale pevně doufám, že si ho nakonec oblíbím. Nejzajímavější je tak dějová linka s rodiči. Tereza Brodská je skvělá. Nejvíc uvěřitelná postava je ale nakonec Filipova ségra v podání Natálie Řehořové. Hraje to totiž jako by to byla opravdu unavená máma dvou dětí. Rozhodně se těším na další díl.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 3 (2024) (epizoda) 

Skvělá Alžběta Malá v roli vnučky geniálně glosuje celou situaci a pálí jednu hlášku za druhou na adresu hlavního hrdiny. Čím dál více silnější seriál zrající s každou epizodou.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 8 (2024) (epizoda) 

Emociální ždímačka na závěr. Tady jsem měl místy dost na kahánku a takový ten skelný pohled. Fantastické herecké výkony. Linka rodičů sice poněkud ujetá, ale odlehčila tu hlavní linii. Březina a Malá jsou herecké objevy roku!