Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

Star Trek: Nová generace

Star Trek: Nová generace (1987)

já právě na TNG vyrostl a dodneška je to pro mě nejoblíbenější řada z ST vůbec. Zvláště ta první řada mi přišla senzační, ale samozřejmě zbytek seriálu také nezaostával. Senza díly s Borgy nebo s Q, či paní Lwaxanou Troi a panem Homnem :-)

Star Trek: Vesmírná loď Voyager

Star Trek: Vesmírná loď Voyager (1995)

je to zatraceně dobrý začátek, je to zatraceně rozhodný kapitán, je to zatraceně sexy (sedmá), je to zatraceně vtipné (nejenom Doktor),ale ten konec se jim zatraceně nepovedl.Takový můj názor. Seriál je to skvělý, ale poslední dvoudíl je prostě divný.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Některé díly hrozná nuda, často řeším rychloposuvem, ale jiné díly jsou doslova geniální. Díl Window of oppurtinity (4.řada) je prostě bezesporu naprosto nejfamoznějším dílem, plným hlášek. Ale jinak, co se dá říct na kult, na kterém vyrůstám od malička. NIC... 1.řada - 100% : obsahuje nejpovedenější díly z celého seriálu, 2.řada - 100% :hlášky a díl Fifth race; 3.řada - 80% :začíná zpomalovat, 4.řada - 100% : Window of oppurtinity; 5.řada - 90% : pomalý nástup Anubise k moci; 6.řada - 70% WTF, kde je Daniel?, 7.řada - 100% - jedny z nejlepších dílů vůbec, 8.řada - 80%: Jack postupně odpadá:-/; 9.řada - 60% ..tak Ori teda neee; 10.řada - 50% :rozladění pokračuje, některé díly jsou prostě stupidní, a kde je kua Jack??Ale i přes to všechno je to moje srdcovka, na které vyrůstám už nějakých ehm 10-11let?A mezi námi, závěrečný díl Unending považuji narozdíl od spousty fanoušků za nejdůstojnější rozloučení se seriálem, jaké mohlo být. EDIT 2021: I po strašně let opakovaně sjíždím SG a musím říct, že pořád jde o jeden ze seriálových milníků. Některé díly totální výplň, ale jiné jsou nabouchané emocemi i skvělými hereckými výkony. Jo a Window of Oppurtinity je pořád nejlepší díl ze všech!

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Seriál je skvělý, má opravdu pár vymazlených epizod, ze kterých proudí neuvěřitelné hlášky, zejjména zásluhou Davida Nykla. V poslední páté řadě sice ztrácí již dech, ale to neznamená, že by to kvalitu seriálu snižovalo. Jediné co neni moc vychytané, jsou herci. A postava jménem Teyla je absolutně nesympatická, koulí těma svýma očima a pronese vždycky trapnou hlášku...

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Po pilotním dílu jednoznačných pět hvězd. Naprosto masakrální díl, klasický Darabontův rukopis, uíí. Tak skvěle technicky zpracovaný seriál jsem hoodně dlouho neviděl. Dokáže konkurovat řadě podobných zombie hororů. Tak, jen aby ta chuť těm zombíkům vydržela:-) Už se těším na další!

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

Svěží, vtipný a na české poměry (Novácké) opravdu ale opravdu překvapivý seriál, který těží hlavně ze skvělého hereckého obsazení jemuž kraluje skvělý Vetchý!

Hvězdná brána: Hluboký vesmír

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009)

Bomba, naprosto. Trošku jiná tvář SG seriálů vnáší do světa Goauldů a Wraithů nový dech, novou "posádku" i nové umístění a působí značně realisticky. Po shlédnutí pilotu nemůžu jít pod pět hvězdiček. Slibně nastartovaná série pilotem se doufám bude rozvíjet v podobném duchu. Bohužel v půli sezony jsem musel snížit počet hvězd na čtyři. Seriál je sice skvělý, ale jiný až moc...na můj vkus až příliš ordinacevrůžovézahraděiodní :-) nevadil by možná návrat krapet zpět