Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (866)

plakát

Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 

To, že ženy mají své dny, ví úplně všichni. Ale to, že některá začne ve 44 letech dohánět biologické hodiny... no budiž. Jenže se do oplodňování připlete zajíček Adam, a je po ptákách. Přímo se vnucuje srovnání se Ženami v pokušení, kde je vztah (s podobným věkovým rozdílem) načrtnut mnohem lépe. Ovšem nemusím ani porovnávat, abych naznala, že Perfect Days jsou trochu vyčichlé (ale aspoň nesmrdí). Jako reklama na La Fabriku ucházející.

plakát

Šťastný smolař (2012) (TV film) 

Pohádka? Spíše morální příběh. Ivan Trojan v kombinaci s Jiřím Dvořákem přestává fungovat. Záporák sice měl i šedé zóny (není na škodu, když zlo není jen zlé bez důvodu), ale co na tom. Dívat se na zachmuřený obličej Bohdalové, z toho by mi hráblo taky. Nelíbilo se mi to a nesedlo mi to. Nemám ráda zbytečně modernizované pohádky (casino, motorka), ztrácí tím svoje kouzlo a nejsou to pohádky v pravém slova smyslu. Taky je podivné, že Hanička tu byla jen do počtu. Pánové by si vystačili i bez ní. Možná jsem v menšině, ale letošní vánoční souboj vyhrál Janák. Co předvede O pokladech se teprve uvidí.

plakát

Vánoční duch (2010) (TV film) 

Televizní průměr. Ashley Benson je fajn, ale proč proboha musí být ideální muž doktor a ještě ke všemu se starat o děti? Úřada v bance asi není dostatečně romantické povolání...

plakát

Vysoká hra patriotů (1992) 

Předvídatelné. Jenže co dělat, když jméno Sean Bean začíná být spoilerem.

plakát

Otec prasátek (2006) (TV film) 

Jeden z nejmilejších vánočních filmů. Co na tom, že v něm umře asi 10-15 lidí.

plakát

(K)lamač srdcí (2010) 

Pár u kterého byste chemii nenašli ani pod mikroskopem. Citový posun veškerý žádný. Místy mírně vtipné, ale to je tak vše. Jako romantická komedie to zklamalo.

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Jsem za půlkou druhé série a stejně si mě Scrubs kolem prstu omotat nedokázali. Jako krátký sitcom dobré, místy opravdu vtipné, ale není to srdcová záležitost. A postavy, které opravdu stojí za to, jsou tyto: JD, dr. Cox, primář Kelso a Údržbář. Možná jediným důvodem, proč se na Scrubs koukám dál je to, že chci vidět, jak Údržbář roztaje.

plakát

Princezna a žabák (2009) 

Disney v netradičním prostředí, které mu ale ohromně svědčí. Kéž by se klasické animaci dařilo víc, protože co s ní u Walta dokáží je až neuvěřitelné. Příběh je hezký, hlavní pár sympatický, padouch démonický. Ale co mě z celé té pohádky očarovalo nejvíc byl Ray a jeho Evangeline.

plakát

Šťastný Nový rok (2011) 

O třídu lepší než Valentýn. Slušně ubíhající podívaná (příběhy postav nezačnou nudit, protože se střídají po přiměřené době), kterou ovládl Zac Efron s Michelle Pffeifer. Paradoxně i když je to nasáklé vánočním sentimentem (protože jindy než o Vánocích se pravda asi neříká), vánoční ani sváteční atmosféru se z toho vydolovat nepodařilo. Možná díky stereotypním zápletkám, či plochým postavám. Příště škrtnout Halle Berry a změnit pairing, který byl absolutně mimo - JD a SJP? Notááák... Přesto asi jedna z nejzábavnějších reklam na Niveu, jakou jsem v poslední době viděla.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Obsahuje spoilery. Hodinu a čtvrt to šlo celkem dobře. Belle by zoom záviděli i bulvární fotografové, co na tom, že jí po dvou dnech mimo vůbec nepřijde divné, že její dcerka je kapku přerostlá (a digitální). Celkově působí spíš jako nespolehlivá au-pair, než jako milující matka. Zvlášť když je neschopná projevit jakoukoli emoci (v tom ji předčí i Edík). Hodinu a čtvrt je to celkem snesitelná podívaná, která i poměrně dobře utíká a má dobrou hudbu. Pak ale přijde ta "epická bitka", která to totálně pohřbí. Nejdřív mě překvapilo, že mi zabijí většinu oblíbených postav trháním hlav (mimochodem, to, že tam není krev je logické... upírům přece žádná neproudí). A pak, po deseti minutách boje řeknou: "Sorry, tohle se vlastně vůbec nestalo, všichni jsme ok, pojďme domů." WTF?! A pak, když už si člověk říká, že to víc klesnout nemůže, tak tam dají Videoklip naší lásky. Naprosto zbytečný prostřih okamžiků Belly a Eda, který se zase odehrává na té děsné louce a je zakončen klišovitými kecy. Představa, že ti dva spolu budou navěky věků je taková, jako celá tahle sága... nudná.