Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Aquaman (2018) 

Jo, to mě bavilo. Akce, humor, pěkně barevné. Jen tak dál DC.

plakát

Pěkně blbě (2017) 

První polovina byla strašně super fajn skvělá romantická komedie. Od druhé poloviny to šlo lehce do kopru ... a začal jsem se nudit. Když vedle mě vytáhla paní kapesníčky, byla to poslední kapka.

plakát

Extrémní rychlost (2017) 

O hodně slabší Rychle a zběsile, ale šlo to. Super káry a dobrá akce. Nepřemýšlet a čučet!

plakát

Smrtihlav (2017) 

Naprosto historicky nepřesné a některé momenty mě přímo praštily do očí. Přesto všechno mě to bavilo víc než samotný Anthropoid a to se počítá. Skvělý zážitek.

plakát

Wonder Woman (2017) 

Amazonka se štítkem a s bičíkem v zákopech? Mytologie a hrůza první světové války? To snad ani nemůže jít dohromady. Ale co, v NY běhá hrdina taky se štítem a zachraňuje lidi a jim to nepřijde divné, tak proč by to nefungovalo i tady. Rozhodně mě to zaujalo víc, než jsem čekal. Ze světa DC zatím jeden z lepších filmů. Po Sebevražedném oddílu, kde jsem měl chuť se skutečně zabít, jsem odcházel z předpremiéry spokojen. Jen tak dál!

plakát

Polina (2016) 

Polina je čistě taneční film, avšak styl Let´s dance nehledejte. Je tedy blbost, pokud vám balet a jméno Angelin Preljocaj nic neříkají, na film chodit. Mě před zhlédnutím to nic neřeklo a vlastně i během sledování filmu mě to nechávalo chladným. Přesto mě to bavilo, ocenil jsem složité choreografie, tvrdou práci za vzniknutím filmu a celkem i zajímavý příběh.

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Když to nejde příběhem, tak to půjde zpracováním. Přesně tak, pátý díl Pirátů z Karibiku stál kolem 350 melounů dolarů, takže je na něm vidět, že se nešetřilo a byla to skutečně pastva pro mé oči. Je pravda, že se snaží vrátit ke starým a dobrý kořenům, ale není to prostě ono. Jack nedostal tolik prostoru, aby vynikl a ostatních postav bylo hodně. Nenudilo, ale ani nenadchlo. Viděno ve 3D, které doporučuji.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Sakra! Však já jsem proti modernizaci! A toto bylo strašně přehnané a zběsilé a rychlé (jen tam chyběl Dom). Budiž, moderní háb Artušovi na steroidech sluší (Ha! Teď jsem na to kápnul. Proto vytáhl meč, jede totiž na steroidech.) a dokáže zabavit. Bylo to ale tak dlouhé, že jsem snědl všechen popkorn, vypil všechnu limonádu a to on teprve vytáhl meč ze šutru! Proč se mi to jen líbilo? Mělo to koule (Ne, nemyslím ty, kterými obrovští sloni bourali hradby!) a mělo to šmrnc. Vlastně to byla úplná blbost – neměl bych přehodnotit hodnocení? A příště nechci slony, ale nosorožce, ti se do boje hodí víc přeci, to ví každý...

plakát

Mumie (2017) 

Mumie, mumie, kdo ti rozpadlé tělo umyje? Já! Sofia Boutella je totiž jako mumie velice sexy. To je ale tak první a poslední pozitivum, které jsem během projekce zaznamenal. Ještě to, že naproti kinu mělo přes oběd levné hotovky. Každopádně je nové zpracování mumie digi pohádka, která není vůbec hororová a neobsahuje nic, co by nás překvapilo či šokovalo. Možná to je tím, že v dnešní době jsme přehlceni nebo jsem všechno viděl v trailerech. Mělo to ale i své silné stránky, jen se bojím, že celá myšlenka s vesmírem monster půjde do kopru. Tomík je ale sympaťák, takže mi to díky jeho tvářičce uteklo. Příště by to chtělo lepší scénář!

plakát

Na mléčné dráze (2016) 

Nakonec i já jsem musel dát Na mléčné dráze šanci, jelikož i pro mě je mléko základem každého rána pro mé bolavé tělo. Dobře, tak budu mluvit na rovinu – mléko nepiju a na film jsem zašel kvůli bohyni Monice Bellucci. Přesně, nebylo to kvůli režisérovi a ani příběhu. Když už jsem ale v tom kině seděl a odmyslím si Monicu, kterou stále před sebou živě vidím, nechytlo mě to. Občas se to snažilo o nějaký vtípek, který sice rozesmál diváka vedle mě, ale u mě se to nepodařilo. Hrůzy války byly vyobrazeny dobře, proto nedávám odpad. Pokud ale chcete jít do kina s milovníkem zvířátek, na to rovnou zapomeňte. Proč? Tak přeci jen běžte a uvidíte ...

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)