Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (22)

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Co to sakra...... Byly tu silné známky podprůměru ještě než vyšel vůbec trailer, ale že to dopadne až tak hrozně ?! Slow motion má být dneska cool?! Možná, ale ne když se použije 500x, natož tak ještě 499x kam sakra nepatří a jen to zvýrazní to, jak je to blbě natočené. CGI jsme trošku zaspali dobu, ale koukatelný to je. Kostýmy mohly být víc wow, být hezčí, kreativnější, originálnější. Příběh plochej jak dálnice v Dubaji. Jenomže, na té dálnici občas projede tuctové BMW. Takže vlastně nic za čím by se většina otočila. Přitom je to dlouhé jak čekání na výplatu. Skoro všechno působí ponure, amatérsky a nudně. Masky ovšem byly povedené, aspoň něco. Snyder klesl už dávno, spojením s Netlixem se položil do hrobu, tímto filmem se ještě zahrabal. Pochybuji že bude jako Uma Thurman v Kill Bill a vyhrabe se z toho.

plakát

Tým SEAL (2017) (seriál) 

V rychlosti malé a přitom velké špatné. Je fakt, že mnohokrát by neměli šanci to přežít, Realitě se to nejspíše jen lehce přibližuje k životům těchto lidí. Každopádně na plátno dostane člověk co asi chce. Sympatická volba herců, snažení se udržet aspoň nějakou tu autentičnost. Hlavně to zaujme i osobními příběhy a dosti akce. Za mě dobře vyvážené, je tu minimum dílů co mě nevtáhly. Na reálnost se tu hraje jak kdy, jdou hlavně směrem na sledovanost, proto 4*. Každopádně seriál jako takový mi vyhovuje a baví mě. Kolikrát opravdu nechápu hodnocení pod 3 hvězdy. Tohle není dokument přece.  Již jsem viděl daleko horší verze, ať jako film nebo seriál.

plakát

Lapač duší (2023) 

Klasický NetshitFlix. Kdy si Poláci přiznají že na tohle těžce nemají. Postavy úplně debi...., akce úplně mimo s efekty zakoupené na Wishi. Připadá mi to, jako by chtěli vyrobit Mercedes-Benz AMG, ale vytvořili Fiat Multipla. Vydržíš se podívat od předku až po zadek, ale nevíš jestli se ti chce zvracet nebo smát se. Radši to dál komentovat nebudu a ani nechci. Hvězdu za odvahu tohle vypustit. 🤮

plakát

Pouliční strava - USA (2022) (série) odpad!

Dokument o pouličním jídle ? Kde jako ?! Poslouchal jsem akorát kolik kdo má sourozenců, kdo byl víc nebo méně na dně. Furt dokola kecy které jsem vždycky "potřeboval" vědět. Informace typu ,,Dneska jsem nikam nešla, šla jsem domů" Whaaaaat ????!!!!! O jídle tam je skoro nic. Pár záběrů ale jinak absolutně nic !!!!! Hovadina na desátou.  Přesnější název je ,,Životní příběhy z streetfood"

plakát

Boj (2007) 

Velmi opožděně se tedy k tomu vyjádřím, ač mě někteří už mají za vola třeba, tak jsem nečekal žádnou akční frajeřinu. Za to mě zajímalo, jak to opravdu je. A celé rozluštění vtom filmu mi dalo zabrat půl filmu a to mě celkem bavilo. Více jsem sledoval příběhovou linií a buď jsem celkově pomalejší, nebo tu chvilku a nebo všichni jiní očekávali film nabitý akcí. Já se ujal jiné stránky tohoto filmu a za mě super. Jestli se někdo "pomalejší" vydá stejnou cestou, mělo by ho to bavit.

plakát

Kyberúnos (2022) 

Annemarie van de Mond Kdo to vlastně je ? Netuším co zkoušel, ale určitě si myslel, že vytvořil lepší dílo než ve skutečnosti je. Tohle je absolutní omyl. Já nejsem žádný režisér, ale u toho mě napadlo plno jiných variant jak vše udělat jinak. A to se opravdu málo kdy stává. Jen co se zde vystihlo je vlastně "technologická" válka která je trochu k zamyšlení. Proto jsem tu jednu hvězdu dal. Už od začátku tolik chyb, ani nespočítám. Vlastně zde vidíme mladou holčinu, která umí nemožné a přitom na ní vždy hned přijdou a najdou jí všude v jejím světě kódů. Vždy nějak dokáže utéct a vlastně utíká neustále. Její (ne)přítel je vlastně úplná bábovka co neumí nic, jen blbě kecat, utíkat sní, podělat co jde a blbě se tvářit. Do toho jsou nasazený jen 3 brambory, co jí mají získat. Policajt, který je navedený jak drát od zedníka s lobotomií. Ona bez plánu odvážná jak Iron Man všemu půjde hlavou vpřed a vše nějak klapne. Na konec filmu zjistíme, že se dokáže i bránit, než jen utíkat. To byl velkolepý úspěch akce. Dám tomu i světlou stránku. Vše co mělo fungovat asi, nefunguje, ale co nemělo fungovat, tak funguje :D

plakát

Jan Žižka (2022) 

Tohle bude velmi krátké. Nečekal jsem historicky přesný film, ale tady to tahali maximálně západní herci. Jinak je to furt dokolečka a bezvýznamné řeči. Z kamery jsem měl občas hvězdičky před očima při akci. Usínat u filmu je známka už samotná, že to je nezajímavé celkem. Jednou stačilo.  Odpad to úplně není, dá se na to podívat a něco to do sebe má, ale hodně velká slabota. Nevím zda někoho tížil rozpočet, ale tohle opravdu ne.

plakát

Bullet Train (2022) 

Co na tohle dodat. Trefili se přesně do mého stylu. Akce, vtip, a hromadu dalšího narvali do jednoho vlaku. Zabiják co po pauze chce mít klidný úkol a vše je jinak. Nakonec zjistí že tam není sám z oboru. Jiní zase plní jiné úkoly či pomsty a to v jednom vlaku. Vše se spojí vjedno a hraje to skvěle spolu. Bohužel to chvilku ke konci začíná trošku pokulhávat. Ale tohle je určitě film, který stojí za to zhlédnout. Více takovým filmů bych si přál. Vracečky připomínají Richieho styl, ač někdy zbytečné, tak tohle má svůj styl a Leitch si mě tímto filmem získal na plno. Akční komedie prostě umí.

plakát

Jak okrást Mussoliniho (2022) 

Komedie u které jsem se ani mírně nepousmál, natož zasmál. Samé bla bla bla u vaření omáčky kolem všeho a přitom maso nikde, takže od toho člověk nemůže vůbec nic čekat. Tohle je film pro tvorbu Guye Ritchieho, bohužel zatím to ostatní jen zkouší a jsou to vzdálené a ne dobré pokusy. Hodné jako kulisa, člověk když na 20 minut usne, tak se neztratí a o nic nepřijde.

plakát

Můj muž to dokáže (2022) (pořad) odpad!

Prima začíná pomalu, ale jistě dotahovat Barrandov. Vše z produkce Prima TV je takový odpad, že csfd by mělo vytvořit hodnocení -3 aspoň. Trapné, bez chuti, bez vtipu, dal bych milion důvodu proč na to nekoukat.