Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Recenze (216)

plakát

Ben X (2007) odpad!

....Příběh vypráví o autistovi, kterému je šestnáct let. Teda osmnáct. Ne sedmnáct. Prostě koho to zajímá. Byl to týnejdžr a měl problémy z hlavou. Žil ve vlastním světě. Neuměl umluvit. Později se mu nějak huba rozjede. Tedy ústa, abych byl spisovný a použil pěkná česká slovíčka ale stejně tam to slovo ,,huba" nechám. Já jsem ale rebel! Při tom ten autísta hraje hru... něco jako ,,Vórld of Vorkraft" docela hodně. O pár vlasů napadaných do čela později mu dělali ve škole nějací školní homo habilis (člověk zručný) naschvály. Stáhnou mu kalhoty ale i přesto náš auťák jim nic ,,neudělá". Pak chce spáchat sebevraždu. A BLA BLA.. Příběh přece nikoho nezajímá, ne? Asi jo. Ale přece tady nebudu vypisovat celý příběh(Ach, jaké klišé v mých komentářích..) Napíši sem své pocity při čumění( tedy já mám dnes slovník.Předtím ,,huba" a teď. Že se nestydím!) : ,, Ehm. Jo bylo docela dob..špatný. Ehm.Ten konec. Myslíte vývojáři filmu -Ben X" že jsem nějaký Pepík ze zapadákova a skočím na to. Na ten Konec. Ha Ha. Neskočím." A proto hodnocení... 0/10( víc, že to asi nechápete z mé recenze ale to je jedno. - usmívající se smajlík)-- A jestli z recenze vyznělo, že odsuzuji autisty. Tak to není pravda. Já je přímo nesnáším! Jsou..... Ha! Ha! Po pravdě jsem KOREKTNÍ UŽIVATEL ČESKO-SLOVENSKÉ FILMOVÉ DATABÁZE.

plakát

BlacKkKlansman (2018) 

/-CENZUROVANÁ VERZE KOMENTÁŘE PRO ČSFD.CZ-/Před navštívením biografu jsem si říkal: ,, To bude *píp* ty *píp*!" Jenže to nebyla *píp*. Bylo to *píp* vážný. To jsem *píp* nečekal. Ale stejně mě to *píp* neštvalo. bylo to *píp* *píp*. Doufám , že jsem *píp* řekl vše co jsem měl na srdci. Děkuji. Moje Hodnocení: 7/ 10. ( Boty režiséra : 9/10 kostýmy: 8/10 Líčení: 7/10 Vtipy: 3/10 Účes kameramana: 10/11 Sprostá slova: 8/10 Nevím co ještě: 5/10)

plakát

Black Widow (2021) 

Neviděl jsem mnoho marvelovek. Možná tak tři? Nebo čtyři? Bál jsem se, že mi budou nějaké informace chybět a ne. Teméř vše je ve filmu dostatečně vysvětleno, což mě velice potěšilo. Také jsem si hodně všímal dech-beroucí hudby a krasné kamery zachycující epické scenérie. Herci hráli dobrě, vizuální efekty byli uvěřitelné (u jednoho případu bych se hádal) a to je asi vše z pozitivní stránky věci. Teď k té negativní, proč jsem neudělil vyšší hodocení. Celý film mi přišel jako přes kopírák. Jakobych ho už párkrát viděl. Doslova a do písmene jsem uhádl kostru filmu aniž bych videl sebemenší trailer nebo si pořádně prohlédl plakát a to mi vadí nejvíce. Jakobych jedl tu samou svíčkovou jako už párkrát jen na jiném talíři. Ocenil bych více originálosti. Vyvedení z kurzu ale to bych chtěl asi hodně... Následně i ty komediální prvky. Nemuseli tam bejt. Rovněž bych se nezzlobil. Celkový dojem bych shrnul takto: Nechoďte na to. O nic závažného nepříjdete.

plakát

Blade Runner (1982) 

Na poprvé mě tento film upřímně nudil. Hledal jsem v něm nějaký příběh, nějakou pointu. Dostal jsem jen náhodný sestřih scén dobře vypadajících. To mi bohužel nestačilo. Nějak jsem ho přetrpěl a ohodnotil třemi hvězdami.. To bylo přibližně před rokem. Na konci minulého roku (2017) jsem zhlédl Blade Runner 2049. Ten snímek mě naprosto uchvátil. Pár týdnů po druhém zhlédnutí Blade Runnera 2049 jsem si řekl: ,,Co kdybych dal prvnímu dílu ještě šanci?" Daroval jsem Blade Runneru druhou šanci. Udělal jsem dobře. Nechápu jak jsem mohl byl takový idiot, že jsem mohl dát jen tři hvězdy. Ten to film si to zkrátka nezaslouží! V celé délce jsem se bavil. Nepohlédl jsem vůbec na lištu, kde jsem viděl kolik minut zbývá do konce tohoto klenotu. Možná přeháním. Možná je to jen prvotní okouzlení. Myslím, že ne. Na tento film určitě nezapomenu. Co když budu starý a budu trpět sklerózu? Někdo příbuzný mi to jistě rád připomene... A teď hodnocení.. Asi už očekáváte jaké bude.. 12/10!!

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Od tohoto filmu jsem moc nečekal. Viděl jsem první díl, ten mě moc nebavil. Čekal jsem od tohoto snímku to samé. Když jsem viděl to kladné hodnocení na ČSFD, začal jsem věřit, že to bude dobrý. A bylo. Od začátku do konce mě film zabavil. Zhlédnul jsem nádherně zvládnuté SCI-FI. Vše vypadalo jako reálné. Musím pochválit výbornou kameru a hudbu, která se k filmu hodí a příběh je zajímavý. Herci se skvěle sžili s postavami. Jejich výborné výkony nevypadali jak tak na ,,oko". Byli skutečné. Příběh odkazuje z malé části na první díl, proto bych doporučoval zhlédnout první díl. Nebudu v tomto komentáři vysvětlovat příběh, protože chci abyste se na film podívali. Nebudete litovat!!! Dávám 12/10.

plakát

Blok 99 (2017) 

Ehm... Příběh docela ušel. Herci byli taky docela dobrý...Kamera...No tak tady se na chvíli pozastavím. Když jsem viděl jak jsou natočené scény, myslel jsem že mi vypadnou oči z důlku a utečou, aby se zachránili z takového utrpení co páchá kamera v tomto filmu. Uvedu příklad scény: Pět lidí jde do člunu a my vidíme celý jejich nástup (30 vteřin). Možná vám to nevadí ale mě jo!!!!!! Strašně!!!!!!! A mám rád vykříčníky!!!!!!!!!!!!!! A proč pak řvu?!!!!!!!!!!!!!!! Já nevím!!!!!!!!!!!!!!!! To stači. Už se mé dětské já vyblblo.. Zkrátka film ušel ale kamera... Dávám upřímných 4/10!

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Bylo nebylo v jednom malém domě v Londýně. V něm žila jedna přistěhovalecká rodina ze Zanzibaru. Jeden jejich mladší člen měl o cca tři zuby navíc, které mu umožňovaly mít talent na zpěv. Mladý Fredy (btw tak se jmenoval) chodil za ,, kamarádkama" do baru poslouchat pravou ROCK´N´ROLLovou hudbu. Zpěvák té skupiny, která bavila mládež v tom baru, kde svůj čas trávil Fredy odešel hned po vystoupení do jiné skupiny. Fredy byl této události přítomen a ukázal zbývajícím členům skupiny svůj talent. A už to jelo Natáčel hudbu s kapelou Queen, pak BŮM BÁC A DOSTAL AIDS A KONEC!!!!!!!. So... Film mě nehorázně bavil. Dokonce jsem uronil slzu při konci filmu,což se mi hodně dlouho nestalo. Naposledy možná u Titanicu, když mi bylo asi 6 let. Rami Malek Fredyho ztvárnil naprosto výborně. -Poklonu skládám i jiným zúčastněným . Režisérovi, kameramanovi a podobně. Tohle určitě bude mít pár Oscarů za tento rok na svém kontě. O tom vůbec nepochybuji. Jestli se mýlím a páni z Lon Angeles se na tento film vykašlou tak je s radostí pošlu do h*jzlu a do prd*le! Protože tohle velmi kvalitní film. Dávám 8,5/10!

plakát

Bojovník (2015) 

Film vypráví o zápasníkovi v polotěžké váze, který přijde o svoji manželku a dceru. Nemůže se vyrovnat se smrtí(SPOILER!!!!) manželky, kterou velmi miloval.Má záchvaty vzteku. Používá skoro v každé větě sprostá slova. . Úplně se Přestane kontrolovat. Díky tomu je mu odebrána soudem jeho dcera. Je umístěna dočasně v dětském domově. . Billy Hope se musí vzpamatovat.( K tomu mu pomůže jeden starý černý chlap ve tělocvičně).. Dokáže to? Na tuto otázku vám odpoví sám film.Ptáte proč vám to neřeknu?(Tedy nenapíšu..Ehm..) Protože si tento snímek zaslouží vaši pozornost. Tento film nabízí velmi napínavý příběh a výbornou(podle mě) hudbu ale i dobré herecké obsazení. Ale jednu věc bych tomuto filmu dal do záporných bodů. A to ,že ve filmu bylo na mě až moc boxu.. Nevím jestli je toto správné odečtení procent ale... takhle to cítím. Na plný počet film rozhodně nemá. Film doporučuji všem, kteří mají rádi napínavý příběh plný sportu, který jmenuje BOX!! Moje celkové hodnocení: 92% Scénář:10/10 Poznámka: ,,Výborné!" Obsazení: 9,6/10 Poznámka: ,,Mohlo být lepší ale je dobré!!" Efekty: 8/10 Poznámka: ,,Nevím vážné co v tomto filmu bylo za efekty ale budiž! Ten snímek si to zaslouží!!" Hudba: 10/10 Poznámka: ,, Tátatáta! Dádadáda!TuTuTu!"

plakát

Boj sněžného pluhu s mafií (2014) 

Začátek filmu byl pro mě nudný. Takový nemastný neslaný. Nevěděl jsem jestli film celý zhlédnu. Pořádně jsem nechápal o co tam jde. Nemohl jsem vydržet. Zavíral jsem víčka. Dal si nohy na židli a málem bych usnul kdy se nestal zázrak. Tento snímek se začal pořádně rozjíždět. Začala akce. Začalo napětí. Pomstí otec syna? Zemře? Přežije? Tohle vše naštěstí vydrželo do konce snímku. Tak, nakonec jsem rád, že jsem ho celý zhlédnul... Za hodně pomalý začátek a o hodně lepší zbytek dávám známku 88,6%!!